čist bes

"Pobesnela je i htela da ga PONIZI": Žena koja je bila uz Melaniju tokom Trampove afere otkrila šta je prva dama krila

0

Iako se u javnosti držala sa širokim osmehom i pravila da se ništa ne dešava, bivšoj prvoj dami Amerike navodno je bila veoma teško dok su svi pričali o skandalu njenog muža

Donald i Melanija Tramp u braku su od 2005. godine
Donald i Melanija Tramp u braku su od 2005. godinefoto: EPA-EFE/SONG KYUNG-SEOK / POOL

Melanija Tramp, nekadašnja prva dama Amerike, navodno je bila veoma ljuta na supruga Donalda Trampa i želela da ga posrami nakon njegovog seks skandala sa Stormi Danijels, ali je krila svoje emocije od javnosti, navodi se o novoj knjizi.


Autorka Kejti Rodžers objavila je knjigu "Američka žena: Transformacija savremene prve dame, od Hilari Klinton do Džil Bajden", a u delu o Melaniji Tramp je imala pomoć Stefani Grišam, koja je bila zadužena za odnose s medijima u Beloj kući tokom Trampove administracije.


Mislim da je pobesnela na Trampa i htela da ga malo ponizi – rekla je Grišamova, koja je u to vreme putovala s Melanijom, prenosi Page Six.

Ona je istakla i da je gospođa Tramp htela da "komunicira o svom besu s predsednikom". Ipak, nije objašnjeno kako je tačno ona navodno htela da ponizi supruga i šta je preduzeto.

 

Donald i Melanija Tramp sa sinom Baronom malo nakon navodnih događaja
Donald i Melanija Tramp sa sinom Baronom malo nakon navodnih događajafoto: Chris DELMAS / AFP / Profimedia

Podsetimo, Stormi Danijels (44), američka pornografska glumica, optužila je Trampa (77) da joj je preko svog pravnog tima platio 130.000 dolara da bi ćutala o njihovoj aferi pred izbore za predsednika Amerike 2016. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam&Eve+ (@adameveplus)

 

Ona je tvrdila da je biznismen i političar prevario suprugu s njom nakon venčanja, dok je Melanija bila u drugom stanju i nosila njihovog sina Barona.

 

Tramp je ove navode odbacio nazivajući ih "pokušajima iznude", ali je njegov advokat Majkl Koen priznao krivicu za kršenje zakona o kampanji, zbog čega je osuđen na trogodišnju kaznu zakona.

 

BONUS VIDEO

TRAMP OPTUŽEN JER SE PREDSTAVLJAO BOGATIJIM NEGO ŠTO JESTE?

 

makonda-tracker