porodično gnezdo

Prostrana dnevna soba i detalji koji pokazuju koliko voli Srbiju: Dom Konstakte je prava mala riznica SITNICA sa dušom

1

Ana Đurić sa suprugom i sinovima živi u Beogradu u simpatičnom stanu sa mnogo detalja 

PORODIČNI DOM ANE ĐURIĆ KONSTRAKTE
PORODIČNI DOM ANE ĐURIĆ KONSTRAKTEfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Ana Đurić Konstrakta se domaćoj publici predstavila prošle godine na takmičenju za "Pesmu Evrovizije" kada je izazvala opšte oduševljenje pesmom "In Corpore sano" s kojom je predstavljala našu zemlju na Eurosongu. 

 

Ove godine ponovo je ušla u finale takmičenja, a večeras se odlučuje ko će dobiti priliku da nas predstavlja na ovom velikom muzičkom takmičenju.

 

I dok smo je prošle godine gledali kako pere ruke, ove godine se odlučila na nešto drugačije - mesi hleb. 

 

 

Sve oči javnosti uprte su ovih dana u takmičere "Pesme za Evroviziju", a nedavno su na društvenoj mreži tviter objavljene fotografije koje pokazuju kako izgleda porodični dom mnogima omiljene Konstrakte.

 

Ana Đurić je od 2009. udata za arhitektu Milana Đurića i imaju dvoje dece - sina Nikolu i ćerku Lenu.

 

 

Iako cena slave nije uvek mala, Konstrakta je često znala da kaže da ona nije zvezda i da živi jedan potpuno normalan život, a da su deca navikla da ih povremeno ljudi prepoznaju i pitaju za mamu. 

 

- Deca brzo prihvataju promene, tako da nije bio problem. U početku im je bilo smešno, a kasnije su prihvatili. Na kraju im je to bilo i korisno, jer su se malo osamostalili. Zato je sve ispalo kako treba, jer bi inače spalo da i dalje sve ja radim i po kući - rekla je jednom prilikom Konstrakta za "Tanjug".

 

Bonus video:

Uraganke o učešću na Pesmu za Evroviziju

 

 

 

makonda-tracker