osmesi & koketiranje

Novi (neočekivani) par u svetu slavnih: Pevačica i reper uhvaćeni zajedno na romantičnom odmoru

0

Još uvek se šuška o tome koliko su oni bliski, ali je na osnovu snimaka i fotografija očigledno da uživaju u trenucima koje provode zajedno

Kamila Kabeljo dve godine je bila sa Šonom Mendezom, od kog se rastala 2022. godine iako su kasnije viđeni kako se drže za ruke
Kamila Kabeljo dve godine je bila sa Šonom Mendezom, od kog se rastala 2022. godine iako su kasnije viđeni kako se drže za rukefoto: MACE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U svetu poznatih pojavio se, čini se, novi neočekivani par!


Kako piše portal E!News, pevačica Kamila Kabeljo (26) viđena je u društvu repera Drejka (37) na bahamskim ostrvima Terks i Kejkos, gde navodno uživaju na zajedničkom odmoru.


Prvi snimci navodnog para pojavili su se na fan profilima popularne pevačice i nekadašnje članice grupe Fifth Harmony, a oni su izgledali kao da im je vrlo prijatno i da se osećaju opušteno jedno pored drugog.

Kako kaže osoba koja je bila prisutna u trenutku kada su muzičari uživali u tropskom raju, "oni bi mogli da se viđaju".

Ona je bila s drugaricom, a on je primećivao samo Kamilu – rekao je insajder, kako prenosi Page Six.


Nisu javno eksponirali svoje simpatije, ali je bilo dosta osmeha i koketiranja – rekla je osoba koja se prisustvovala njihovom druženju.

Još uvek nije poznato jesu li Drejk i Kamila Kabeljo zaista zaljubljeni, kako su se upoznali i otkad bi mogli da se viđaju, kao ni koliko je stvar ozbiljna jer se još uvek nijedno od njih dvoje nije oglasilo.

Drejk je ranije bio s Rijanom, a povezivan je sa Kajli Džener, SZA i Džulijom Foks, ali je, makar za javnost, proteklih godina bio sam.

 

Kamila Kabeljo je provela dve godine s muzičkom zvezdom Šonom Mendezom, od kog se raskinula 2022, a kasnije su viđeni kako se drže za ruke i ljube na jednom koncertu. Ipak, izvor blizak bivšem paru rekao je za ET da oni definitivno više nisu zajedno i da su posvećeni svojim karijerama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Paparaco: Lepa Brena na jahti

 

makonda-tracker