igra opasnu zavodnicu

Počela je u "Sekuli", pa postala najpoznatija Srpkinja u Holivudu: Ko je Ana Aleksander, Emina iz "Azbuke našeg života"?

1

Holivudski san je za poznatu, lepu Srpkinju postao java, a sada imamo priliku da je ponovo vidimo u ovoj omiljenoj porodičnoj seriji 

ANA ALEKSANDER TUMAČI LIK EMINE, ZAVODINICE I OPASNICE
ANA ALEKSANDER TUMAČI LIK EMINE, ZAVODINICE I OPASNICE foto: Youtube printscreen / superstartelevizija

Lepa glumica Ana Aleksander očarala je publiku kada se nedavno pojavila u seriji "Azbuka našeg života". Po prvi put je pred srpsku publiku stala sa 14 godina u filmu „Sekula se opet ženi” kao Vesna, Šljivina ćerka. Zanimljivo je da je Anina tetka naša legendarna glumica Seka Sablić.

 

Nakon toga njena porodica se u potrazi za boljim životom odselila u Kejptaun u Južnoj Africi, gde je Ana stekla diplomu iz glume i izgradila  ozbiljnu karijeru.

 

Osim glumom, Ana Aleksander se bavila modelnog za mnoge brendove poput Dove, BMW, Mercedes. Pojavila se u brojnim modnim časopisima, uključujući Cosmopolitan, Elle i Vogue. 

 

 

Ona je postala veoma prepoznatljivo ime na holidskoj glumačkoj sceni. Nakon više od dve decenije vratila se u Srbiju i pokrenula saradnju sa Radošem Bajićem.

 

- Holivud je velika stvar, ali ja se osećam kao holivudska glumica srpskog porekla, tako me makar predstavljaju tamo. Kada sam dobila poziv za ovu ulogu od Jelene Bajić, bila sam jako ushićena, a još srećnija kada smo odlučile da počnu snimanja. Pogotovu što nisam radila u Srbiji dugo, snimala sam neku seriju u Americi gde sam pričala srpski, ali u Srbiji ne otkada sam uradila taj film sa čika Radošem. Tada sam i zavolela glumu - ispričala je jednom za domaće medije. 

 

 

Tada smo imali prilike da je vidimo u projektu njegove ćerke „Psi laju, vetar nosi”. Za sobom je ostavila Los Anđeles, a sada imamo priliku da je vidimo u popularnoj seriji, kao Eminu, koja zavodi jednog od glavnih likova.

 

Tako se ponovo javilo interesovanje glumice za ovu prelepu glumicu, koja je imala prilike da u Holivudu sarađuje i upozna mnoga imena o kojima drugi glumci i glumice mogu samo da sanjaju. 

 

- Poznajem Džerarda Batlera. Upoznali smo se preko mog bivšeg dečka, pa se povremeno i viđamo. Jedno vreme sam se družila sa Demi Mur i Eštonom Kučerom, stalno smo išli zajedno na neke sportske aktivnosti. Oni su zaista divni ljudi. Ešton je zaista šarmantan, ali sigurna sam da nije tako lako biti u vezi s njim - priznala je ona.

 

 

Danas se Ana ponovo vratila glumi, ali njena velika pasija su i produkcija i pisanje stripova, kao i dizajniranje nameštaja. Kad god ima vremena Ana voli da se uključi u humanitarne projekte.

 

Lepa glumica je bila udata 3 godine za poznatog američkog plastičnog hirurga, ali nakon razvoda u medijima više nije želela da govori o ljubavnom životu, pa nije poznato da li je neko uspeo da ukrade ponovo njeno srce ili uživa u samoći i slobodi koju joj ona pruža .

 

Bonus video:

Jadran Malković ima izgrađenu blistavu karijeru i u inostranstvu 

 

 

 

makonda-tracker