iskren

Plače otac, plače sin: Miloš Biković prvi put javno otkrio kako se snašao u ulozi tate malenog Vasilija

0

Roditeljstvo ponekad nije lako, a glumac se sada u to uverio i sam

MILOŠ BIKOVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI O SINU VASILIJU
MILOŠ BIKOVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI O SINU VASILIJU foto: A.H./ATAImages

Glumac Miloš Biković nedavno se ostvario u ulozi oca, a u više navrata smo njegovu izabranicu Ivanu Malić imali prilike da vidimo sa bebom, kojoj je par dao ime Vasilije.

 

Nedavno je i Miloš pokazao kako provodi vreme sa sinom, a njegova fotografija gde je go do pojasa izazvala je burne reakcije velikog broja njegovih pratilaca na društvenim mrežama. 

 

Ipak, do sada on nije u javnosti govorio o ulozi oca u kojoj se našao, ali sada se to promenilo. Naime, Miloš je odlučio da sa ostatkom sveta podeli svoje roditeljsko iskustvo.

 

 

- Pa u toj ulozi se čovek ostvaruje dok je živ. Ja se nadam da ću se u toj ulozi ostvarivati do kraja života. Ta uloga se razvija. Videćemo kad ta komunikacija postane malo intenzivnija. Za sada se ona svodi na plač, što moj, što njegov - rekao je Biković za "Blic".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Čim je progovorio o sinu Miloševo lice se ozarilo i nije skidao osmeh sa lica. Na osnovu toga možemo da zaključimo da Miloš u ovoj ulozi i te kako uživa, pa on i njegova izabranica koriste svaki slobodan trenutak da zajedno uživaju u najvećoj sreći koju im je Bog podario.

 

Bonus video:

Zašto je Biković izbačen iz serije?

 

makonda-tracker