ništa lepše nećete videti

U rukama ono NAJVAŽNIJE NA SVETU: Miloš Biković podelio PRVU FOTOGRAFIJU sa sinom i pokazao kako izgleda mali Vasilije

0

Ponosni tata pokazao je kako provodi vreme sa sinom, a mališan se topi u njegovom naručju

PRVA FOTOGRAFIJA BIKOVIĆA SA SINOM ODUŠEVILA SVE
PRVA FOTOGRAFIJA BIKOVIĆA SA SINOM ODUŠEVILA SVE foto: Instagram / milosbikovic

Glumac Miloš Biković nedavno je postao tata malenog dečaka kojem su on i njegova izabranica Ivana Malić odličili da daju ime Vasilije.

U nekoliko navrata smo imali prilike da na Ivaninom profilu vidimo kako ona provodi vreme sa sinom, ali ovo je prvi put da ponosni tata pokaže naslednika.

- Neke važne stvari - napisao je Miloš.

I dok je beba bila ušuškana u ćebasto odelce i topila se u tatinom naručju, Miloš je bio go do pojasa što je čini se privuklo pažnju ženskog dela publike koji prati Miloša Bikovića.

Nakon što je objavio fotografiju odmah su je preplavili brojni komentari među kojima su mnogi bili na ruskom, što i ne iznenađuje budući da je Miloš izgradio zavidnu karijeru na ruskom tržištu.

Mnogi su se složili sa njim da deca zapravo i jesu ono najvažnije.

- BAS TAKO! Ostalo ce da dodje i prodje! - glasio je jedan od komentara oduševljene pratiteljke.

Da podsetimo, Ivana se porodila u privatnoj bolnici u Beogradu, a istog dana Miloš se oglasio na svom Instagram profilu. Glumac je podelio sliku na kojoj su nacrtani, mama, tata i dete i time potvrdio da je dobio naslednika.

Nakon dolaska kući Ivana, Miloš i Vasilije provode svo slobodno vreme zajedno uživajući u ljubavi kakvu samo dolazak deteta u porodicu može da stvori.

Bonus video:

Zašto je Biković izbačen iz poznatog projekta?

makonda-tracker