preslatko

Prva fotografija sina Miloša Bikovića: Izabranica glumca podelila divan prizor s malim Vasilijem

0

Dom našeg glumca od skoro je ispunjem bebećim plačom, najlepšim mirisima i prelepom energijom 

foto: Instagram / ivanamalic
foto: Instagram / ivanamalic

Manekenka Ivana Malić nedavno je na svet donela malenog dečaka koji je dobio ime Vasilije i koji je uneo neverovatnu radost u dom nje i njenog izabranika Miloša Bikovića.

 

I dok je Ivana u potpunosti posvećena bebi Miloš se trudi da završava sve obaveze kojih ima mnogo i svaki slobodan trenutak koji uhvati provodi sa njima. 

 

Samo nekoliko dana od porođaja Ivana je na društvenim mrežama podelila preslatku fotografiju iz njihovog doma, pokazavši tom prilikom kakvi pokloni su sačekali nju i Vasilija po povratku iz porodilišta.

 

 

Nije prošlo mnogo vremena, a ona je odlučila da delić atmosfere iz ušuškanog porodičnog doma podeli sa svojim pratiocima. Ovog puta u centru pažnje našao se bebac Vasilije, a Ivana je odlučila da mu slika samo nožice.

 

Vasilije je bio obučen u preslatko odelce sa žiraficama, a ponosna mama nije krila da joj opuštanje i uživanje i te kako prija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

Odmah nakon što je objavila fotografiju počeli su da se nižu brojni komentari, a mnogima je zapalo za oko da su mnogi od njih bili na ruskom jeziku.

 

Čini se da je Ivana odlično prihvaćena u društvu Miloševih kolega poreklom iz Rusiije. Ona sada uživa, trudi se da bebi bude sve potaman i čeka prve prolećne dane kada će sa svojim naslednikom i Milošem moći ponosno da prošeta ulicama Beograda.

 

Bonus video:

Marija Šerifović se prvi put oglasila od kad je postala majka 

 

makonda-tracker