(video)

Mario u naručju i ljubav u srcu: Marija Šerifović pokazala kako je provela Dan zaljubljenih

1

Otkako je ponosna majka jednog dečaka, pevačica izgleda srećnije nego ikad, a sada je pokazala kako je provela dan kojim se slavi ljubav

Marija Šerifović postala je mama krajem 2023. godine
Marija Šerifović postala je mama krajem 2023. godinefoto: serifovic/instagram

Popularna pevačica Marija Šerifović sija otkad je u ulozi majke i već nekoliko puta je podelila s pratiocima kako izgleda njena svakodnevica sa sinom Mariom, koji je rođen u decembru prošle godine.


Iako joj, kao i svim mamama beba, manjka sna, ona je puna energije i ljubavi i uživa u majčinstvu, a sa svojim mališanom provodi svaki mogući trenutak, osim kada nastupa ili snima "Zvezde Granda".


Marija je juče pokazala i kako je obeležila Dan zaljubljenih – uzela je Marija u naručje i zaplesala s njim uz pesmu "Dolazi ljubav", koja je, inače, i posvećena dečaku.

Srećan Dan zaljubljenih – napisala je pevačica uz ovaj simpatični snimak.

Mnoge poznate ličnosti prokomentarisale su Marijinu prelepu čestitku, a među njima i pevačica Leontina Vukomanović, koja je napisala:


Došla je ljubav, sad sve ima smisla, je l' da? Volim te i to malo čudo u tvom zagrljaju!


Mama Marija Šerifović iznenadila fanove


Podsetimo, jedina srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović u decembru je saopštila da je postala majka, kada je podelila snimak svog sina.

 


Ona je potom za Blic ispričala da je Mario došao na svet uz pomoć surogat majke, jer nije mogla da iznese trudnoću, što je pokušavala više puta.


Velika želja da imam dete me je vodila kroz taj vrlo kompleksan i zahtevan proces. Iako sam u više navrata pokušavala sama da iznesem trudnoću, zbog poteškoća kroz koje sam prolazila, nisam to uspela. Tako da se surogat pokazao kao, zapravo, jedina opcija za mene – objasnila je Marija.

 

BONUS VIDEO

Marija Šerifović podelila predivan snimak sa sinom

 

makonda-tracker