neodoljivo

Njeni dani su puni ljubavi i nežnosti: Marija Šerifović podelila najslađi snimak sa sinom do sad

0

Pevačica uživa u toplim trenucima sa sinom Mariom, a sada je pokazala jedan simpatičan trenutak

Marija Šerifović na snimanju takmičenja Zvezde Granda
Marija Šerifović na snimanju takmičenja Zvezde Grandafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Marija Šerifović postala je majka u decembru prošle godine i od tada je tek u nekoliko navrata podelila kako izgleda njena svakodnevica s njenim sinom Mariom.


Videli smo ih kako šetaju prelepim Los Anđelesom, kako ponosna mama ljulja bebu u naručju, prvi ples Marije i Marija i još nekoliko toplih trenutaka.


Pevačica do sada nije pokazala lice svog mališana, a sada je objavila simpatičan snimak njegovih stopala tokom igre i maženja.


Kakve su ovo noge, šta je ovo? – napisala je Marija u šali.

1 / 5 Foto: serifovic/instagram

Podsetimo, Marija Šerifović je u decembru iznenadila pratioce na Instagramu podelivši snimak svog sina uz saopštenje da je postala mama.


Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario – napisala je ona. – Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu.


Jedina srpska evrovizijska pobednica je zazim za Blic ispričala da je dobila dete uz pomoć surogat majke u Americi.

Pre dve godine sam prolazila kroz postupak vađenja mojih jajnih ćelija i zatim kreiranje embriona. Nakon svih tih genetskih ispitivanja, saznala da imam tri zdrava embriona. Tako se rodio Mario – nije krila sreću Marija.


Kako je istakla, ona je u više navrata pokušala da iznese trudnoću, ali nije uspela u tome, te se proces surogat materinstva pokazao kao jedina mogućnost da ona postane mama.


Velika želja da imam dete me je vodila kroz taj vrlo kompleksan i zahtevan proces. Iako sam u više navrata pokušavala sama da iznesem trudnoću, zbog poteškoća kroz koje sam prolazila, nisam to uspela. Tako da se surogat pokazao kao, zapravo, jedina opcija za mene – objasnila je Marija.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Marija Šerifović podelila dirljiv snimak sa sinom

 

makonda-tracker