iskrena oduvek

Na njenom tanjiru se redovno nađe BUREK, a ima svega 57 kg: Jelena Rozga otkrila kako oduvek ima devojačku kilažu

0

Bez obzira šta i koliko jede pevačica uvek ima liniju na kojoj joj može pozavideti pola estrade 

TAJNA VITKE LINIJE JELENE ROZGE
TAJNA VITKE LINIJE JELENE ROZGEfoto: Damir Dervišagić

Jelena Rozga je pevačica koju obožavaju hiljade ljudi širom Balkana. Ono po čemu je prepoznatljiva jeste jedinstvena boja glasa i energija koju nema baš svaka pevačica.

 

Osim zbog izuzetnih vokalnih sposobnosti Jelena Rozga je mnogima interesantna i zbog savršenog modnog stila, ali i linije zahvaljujući kojoj može da uđe i u najizazovnije odevne kombinacije. 

 

Mnogi se pitaju kako to da Jelena godinama ima istu liniju, a o tome je i ona sama često pričala u medijima. 

 

 

- Jako puno spavam, nikad ne konzumiram alkohol. Ja ne znam kakvog je ukusa vino i ostali ti proizvodi. Uglavnom pijem samo vodu, pre nekoliko godina sam izbacila gazirane sokove, prvenstveno zbog srca i štitne žlezde. Idem na masaže, lagane terapije i jako malo se šminkam - kaže Jelena.

 

Jelena je veliki gurman, iako se po njoj to nikada ne bi reklo. Ona veoma voli jaku hranu, a burek joj je često na tanjiru. Kako je mnogi pitaju za recept za vitku liniju Jelena je odlučila da gostujući na jednoj televiziji otkrije svoju tajnu:

 

 

- Ne treniram, ali jako sam aktivna i energična, to me puno troši. Verovatno i genetika i klasičan balet kojim sam se bavila pre nego što sam počela da pevam u grupi "Magazin", pa mogu sebi sada da priuštim da posle svirke pojedem burek, popijem jogurt i legnem da spavam.

 

Ona je takađe prizala i da od kad je prestala da raste ima 57 kilograma uprkos tome što zna da pojede popriličnu količinu kalorične hrane. Tada je objasnila da ima probleme sa štitnom žlezdom i da joj ona ne dozvoljava da se ugoji. 

 

Jeleni je 2006. godine otkrivena hipertireoza, a pre četiri godine i tahikardija. Pevačica tvrdi da zbog svog zdravstvenog stanja već godinama ima istu kilažu.

 

Bonus video:

Jelena Rozga iskreno o svom zdravstvenom stanju 

 

makonda-tracker