jednostavno je

Lidija Vukićević otkrila kako godinama ima istu kilažu: Za nju teretana ne postoji, radi nešto što može svaka žena

1

Čuvena glumica godinama se ne menja, a mnogi su uvereni da drži dijete, odriče se slatkiša, a istina je zapravo drugačija 

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznata glumica Lidija Vukićević već trideset godina izgleda potpuno isto. Reklo bi se da joj godine ništa ne mogu, a sada je odlučila da sa svima podeli tajnu vitke linije i mladolikog izgleda.

 

Ona je nedavno napunila 60. godina, a ovo su stvari koje ona radi, a koje joj pomažu da održi dobru liniju i fizičku kondiciju

 

 

Lidija je više puta u javnosti istakla da je za dobar izgled i duh najbitnija energija koju emitujete. Ova izuzetno atraktiva i seksepila dama uopšte se ne ustručava da istakne svoje zgodno telo, te često objavljuje provokativne slike na Instagramu.

 

Ipak, kako kaže za mladolik izgled najviše je zaslužna dobra genetika, nega lica i tela, ali i način na koji se hranite. Kako kaže, u teretanu ne ide, već svoje mišiće oblikuje tako što svakog dana radi nešto po kući. 

 

Lidija Vukićević
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Često me pitaju kako održavam istu kilažu godinama. Biću apsolutno iskrena: genetika je sigurno važna, ali ako se ne negujete, pre svega mentalno, onda je prisutno i fizičko nezadovoljstvo. Dakle, morate da znate šta želite od sebe i na koji način. U teretanu ne idem, nemam ženu koja mi čisti kuću pa sam teretanu zamenila ozbiljnim fizičkim radom gde aktiviram sve mišiće - otkriva Lidija. 

 

 

Lidija kaže da ne ide kod nutricioniste, već da je s godinama naučila da sama sebi odredi kako će jelovnik da joj izgleda, a vagu sa merenje težine nikada u kući nije imala. Ona je takođe napomenula i to da za psihičku i fizičku transformaciju najbitnija odlučnost, upornost i istrajnost.

 

- Napravila sam sama listu ishrane, jer se držim one Šekspirove rečenice "Svaki organizam je vrt u kome smo mi baštovani". Vagu za merenje težine nikada u kući nisam imala, sasvim je dovoljna garderoba da odredi da li ste dobili koji kilogram više ili izgubili - objašnjava glumica. 

 

Lidija Vukićević
foto: Instagram

 

Ona je više puta govorila o tome da joj prija šetnja, pa se ne libi da pređe svakog dana i po nekoliko kilometara.

 

- Šetam mnogo sa svojim životinjicama i pre svega život sam uzela u svoje ruke. Godinama živim isključivo po svojim pravilima, bez osvrtanja na druge - zaključila je glumica.

 

 

 

makonda-tracker