savršeno

Uklopila NEOBIČNE BOJE, a torbu pozajmila od - ĆERKE: O novom staljingu kraljice Leticije bruji ceo Madrid

0

Neobičan spoj dve boje učinio je da se o ovoj odevnoj kombinaciji kraljice Leticije piše u svim evropskim medijima 

KRALJICA LETICIJA OPČINILA MADRID SAVRŠENIM STAJLINGOM
KRALJICA LETICIJA OPČINILA MADRID SAVRŠENIM STAJLINGOM foto: epa / DANIEL GONZALEZ / POOL

Španska kraljica Leticija pojavila se na jednom važnom događaju u Madridu, a tu priliku iskoristila je da još jednom pokaže zašto je mnogi nazivaju ne samo kraljicom Španije, već i kraljicom savršenog modnog stila.

 

Za ovu priliku Leticija je u Kraljevskoj palati Aranhuez ušetala u bledo plavoj haljinu boje različka, koju potpisuje čuveni kreator Adolfo Domingez.

 

Prelepa haljina dugih rukava sa manžetama i upečatljivim velikim kaišem u struku učinila je da kraljica izgleda elegantno i prefinjeno, a dužina do kolena istakla je njene vitke noge i prelepe kožne cipele na štiklu.

 

 

Pre nego što je ušla u palatu Leticija je nosila kaput u svetlo smeđe boje sa kaišem brenda Carolina Herrera. Svoj izgled Leticija je upotpunila  Mini Doma Insignia Satchel Crossbodi torbom Caroline Herrera koju je njena 18-godišnja ćerka princeza Leonor nosila na otvaranju Cortes Generales-a KSV zakonodavnog tela na Kongresu poslanika prošlog novembra. 

 

Ovog puta kraljica kosu pustila da pada preko ramena, a na licu je imala samo diskretno roze rumenilo i šminku koja je istakle njene lepe crte lica.

 

Kraljica je došla da prisustvuje dodeli nacionalnih nagrada za osobe sa invaliditetom u Madridu. Po dolasku, Leticiju je primila predsednica Nacionalnog saveta za administraciju baštine Ana de la Kueva.

 

U Ambasadorskoj sali Kraljevske palate Aranhuez, Njeno Veličanstvo je predsedavalo 31. sastankom Saveta Kraljevskog odbora poverenika za pitanja invalidnosti.

 

1 / 9 Foto: EPA-EFE/MARISCAL

 

Kraljevski odbor za invalidnost radi na postizanju socijalne inkluzije osoba sa invaliditetom razvijajući studije i istraživanja kako bi bolje razumeli situaciju invaliditeta; razvijanje projekata kako bi osobe sa invaliditetom imale više i bolje obrazovne mogućnosti da nađu zaposlenje i razvijanje programa kako bi društvo učinili dostupnijim.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

 

makonda-tracker