tračevi

Šuškalo se da je bila u ljubavnom trouglu koji je uzburkao Hrvatsku: Sa kojim muškarcima su povezivali Jelenu Rozgu?

0

Za Stjepana Hausera svi znaju, ali pošto Jelena Rozga nikada nije volela da priča o privatnom životu, ostale veze su mahom ostale na nivou tračeva.  

Ko su muškarci sa kojima su spajali Jelenu Rozgu?
Ko su muškarci sa kojima su spajali Jelenu Rozgu? foto: Damir Dervišagić

Ljubavni život Jelene Rozge, ako izuzmemo deo koji je provela sa muzičarem Stjepanom Hauserom, uglavnom je bio misterija za javnost.

 

Lepa pevačica je uvek krila intimne detalje, ali mediji su je često povezivali sa različitim muškarcima. 

 

Te priče su išle od estradnih ljubavnih trouglova do veza sa nekim momcima koji nisu bili javne ličnosti. 

 

U svakom slučaju, Jelena nikada nije potvrdila navode o vezama sa kojima su je mediji spajali, tako da je većina priča ostala na nivou tračeva. Tako da nemojte ovu listu da uzimate zdravo za gotovo, ali medijske spekulacije su svkako postojale. 

 

Stjepan Hauser

Stjepan Hauser je poznati čelista i nekadašnji član popularnog sastava 2cellos. Važi za jednog od najpoželjnijih frajera u Hrvatskoj, a u romansu sa Rozgom je upolovio 2015. godine. 

 

Nakon nekog vremena srećni par se i verio, pa se očekivao i brak, ali su ipak posle dve godine raskinuli i sve iznenadili tim potezom.

 

Dok su bili u ljubavi među njima nikada nije bilo nekih javnih razmirica, a i danas su u dobrim odnosima.  

 

Tonči Huljić i ljubavni trougao

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Dugo je kružila priča da je Rozga tokom perioda u Magacinu bila u ljubavi sa alfom i omegom benda Tončijem Huljićem

 

Međutim, i Tonči i Jelena, kada bi ih novinari pitali nešto na tu temu, su odgovarali da su oni samo prijatelji koji poslovno sarađaju.

 

Međutim, tada se, kako je pisao Blic, šuškalo da je Vjekoslava Huljić. Tončijeva supruga i tekstopisac, jednu pesmu posvetila mužu zbog njegove tajne veze sa tada mladom Rozgom. 

U pitanju je numera Sudnji dan, a po pisanju spomenutog lista taj "ljubavni trougao"  je digao celu Hrvatsku na noge. No, nikada ništa od tih priča nije potvrđeno.

 

Ivan Huljić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Huljic (@hulja17)

Pošto su dugo kružila priče da su Rozga i Tonči Huljić imali tajnu romansu, vest da je Jelena bila sa njegovim sinom Ivanom malo je čudna.

 

Njih su mediji počeli da primećuju zajedno u jednom periodu piše Story.hr, a pevačica je inače 11 godina starija od Ivana Huljića

 

Oni nikada nisu potvrdili ove medijske natpise. 

 

Marko Budanović

 

Marko Budanović po pisanju regionalnih medija važi za jednog od žestokih momaka iz Hrvatske. Kako su pisali, on je posedovao noćni klub u Zadru, a Rozga je nakon tih natpisa rekla da su oni samo prijatelji. 

 

- Marko je moj prijatelj i nije prva osoba s kojom me mediji povezuju bez ikakvog povoda. Kad god se dvaput zaredom pojavim s nekim muškarcem, odmah krenu priče. No, ja zbog toga neću izbjegavati prijatelje i živjeti u karantinu - rekla je pevačica za hrvatsku Gloriju, a prenose Vijesti.

 

Ivan Pažanin

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Hrvatski Story je pisao da su se Jelena i sedam godina mlađi kuvar Ivan Pažanin upoznali 2021. godine kada je ona sa Tončijem Huljićem bila gošća u njegovoj emisiji.

 

Nedugo nakon toga su i navodno otpočeli vezu, ali je sve bilo gotovo posle par meseci.  

 

Ante Burazi

Ante Burazi je čovek koji je sve vreme uz Jelenu. On je njen fitnes trener i sa njim je često možemo videti na raznim događajima.

 

Šuškalo se da je Ante bio njena uteha nakon što je propala veridba i svadba sa Hauserom, ali oni su jasno rekli da su dobri i višegodišnji prijatelji.  

 

Bonus video: 

 

 

Glossy tim 

 

makonda-tracker