bilo je idilično, a sad...

Od kraja njihove ljubavi prošle su GODINE: Stjepan Hauser ne krije svoje sadašnje mišljenje o Jeleni Rozgi

0

Najpoznatija bivša ljubav Stjepana Hausera bila je pevačica Jelena Rozga, a nedavno je o njoj javno govorio.

jelena rozga i stjepan hauser bili su dve godine u vezi
jelena rozga i stjepan hauser bili su dve godine u vezifoto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Violončelista Stjepan Hauser ovih dana je u centru pažnje domaće javnosti zbog predstojećeg koncerta koji će održati u Areni u Beogradu.

 

O njegovom privatnom životu mnogo se pisalo i pričalo, ali čini se da najviše pažnje i dan-danas izaziva njegova veza sa koleginicom Jelenom Rozgom. 

 

Stjepan Hauser bio je u emotivnoj vezi s pevačicom Jelenom Rozgom oo 2015. do 2017. godine, a njihova ljubav bila je bajkovita, bar naizgled i sudeći po tome kako su o njoj govorili.

 

I, zaista, nije bilo nikakvih skandala, niti kriza koje bi mogle da ukažu na probleme. Oni su se i verili, ali odlučili su ipak da stave tačku na svoju ljubav.

 

Šarmantni Hrvat ne krije da "voli žene jer su one njegova inspiracija", a tokom gostovanja na jednoj srpskoj televiziji pričao je i o Jeleni Rozgi i istakao kakav je danas njegov odnos prema ženi koju je voleo godinama.

 

jelena rozga
jelena rozga foto: Instagram /rozgajelenaofficial

Sa Jelenom Rozgom sam proveo jedan prekrasan životni period, ona je jedna prekrasna dama, obožavam njen lik i delo, ja slušam i dan danas njene pesme — rekao je Stjepan, a na pitanje voditeljke koju pesmu peva, nije odmah mogao da se seti teksta pesme, ali ju je ipak zapevao.

 

stjepan hauser govorio je na televiziji o jeleni rozgi
stjepan hauser govorio je na televiziji o jeleni rozgifoto: Zorana Jevtić

Video-snimak ovog intervjua brzo je postao viralan na Iksu, bivšem Tviteru.

 

 

 

makonda-tracker