šuška se

Pre 32 godine su skandalima zasenili čak i Čarlsa i Dajanu: Tračevi o najkontroverznijem paru iznenadili Britance

0

Dok javnost bruji o skandalima britanskog princa, kraljevska porodica navija da se on vrati staroj ljubavi, a navodno su poznati svi detalji mogućeg venčanja

Sara Ferguson i princ Endru venčali su se 1986, a razveli već 1992.
Sara Ferguson i princ Endru venčali su se 1986, a razveli već 1992.foto: Peter Jordan / Alamy / Alamy / Profimedia

Kako piše Daily Mail, izvori bliski britanskoj kraljevskoj porodici tvrde da je kralj Čarls III nagovestio da će dati svoj blagoslov bratu princu Endruu ako odluči da se ponovo oženi bivšom suprugom Sarom Ferguson.


Osramoćeni britanski princ, najmlađi sin kraljice Elizabete i princa Filipa, koji je pominje u sudskoj dokumentaciji u vezi sa slučajem protiv osuđenog pedofila Endrua Epstajna i njegove madam Žislen Maksvel i kog je Virdžinija Đufre tužila za silovanje, ima odličan odnos s nekadašnjom životnom saputnicom.


Ona mu to i dalje jeste na neki način – oni žive zajedno u Vindzoru.

Prema pisanju Daily Mail-a, Endruu više ne treba kraljeva dozvola da se oženi, već je to neophodno samo za prvih šestoro ljudi u redu za presto, ali je to navodno veoma važno princu.

 

Sara Ferguson i princ Endru imaju sjajan odnos posle razvoda
Sara Ferguson i princ Endru imaju sjajan odnos posle razvodafoto: EPA/WILL OLIVER

Izvori dodaju da bi se venčanje desilo u maloj kraljevskoj kapeli Svih svetaca, u blizini Endruovog i Sarinog doma u Kraljevskoj loži, na mestu na kom se njihova ćerka princeza Beatris udala 2020. godine.


To je daleko od glamuroznog venčanja koje je par imao 1986. godine. Venčali su se 23. jula u Vestminsterskoj opatiji u Londonu, a Sara, koja je tada postala vojvotkinja od Jorka, nazvala je to "najsrećnijim danom u svom životu".

 

Sara Ferguson i princ Endru venčali su se 1986, a razveli već 1992.
Sara Ferguson i princ Endru venčali su se 1986, a razveli već 1992.foto: John Shelley Collection / Avalon / Profimedia

U prvim godinama braka nisu provodili mnogo vremena zajedno jer je princ Endru bio na moru s Kraljevskom mornaricom, dok se Fergi borila s negativnim komentarima na račun svog viška kilograma. Par je dobio ćerke Beatris i Judžin, a početkom devedesetih pojavile su glasine da im je brak na staklenim nogama. Udaljenost je na kraju uzela danak, a oboje su imali svoje afere.

Retko smo se viđali i ne možete izgraditi temelj bez cigle i maltera, odnosno zajedništva i komunikacije – rekla je Sara u vreme razvoda 1992.


Međutim, sve vreme su ostali u izvrsnim odnosima, pa su nastavili da žive zajedno.

 

Sara Ferguson i princ Endru na početku braka
Sara Ferguson i princ Endru na početku brakafoto: Mike Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uvek kažemo da smo najzadovoljniji razvedeni par na svetu – kaže Fergi, koja je ostala u Endrua i u najsloženijim situacijama, pa čak i kada je upleten u pedofilski skandal Džefrija Epstajna.


On je i dalje moj zgodan princ, on će uvek biti moj zgodan princ – rekla je jednom prilikom za The Daily Telegraph.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Epstajnove orgije

 

makonda-tracker