JOŠ JEDNA INSINUACIJA

Kako će ovaj skadal uticati na njihov brak? Britni Spirs obelodanila vezu sa Benom Aflekom, reakcija Džej Lo IZNENADILA!

0

Pevačica je na Instagramu objavila fotografiju koja opisuje događaj

foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT, Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT, Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

Često kažu da vraćanje prošlosti nije mudro, ali izgleda da je Britni Spirs odbacila takav savet, odlučivši da podeli fotografiju od pre otprilike 25 godina.

 

Na prvi pogled je izgledalo bezopasno, ali da li je to zaista tako...

 

Fotografija na kojoj su pop zvezda Britni Spirs i Ben Aflek možda ništa ne bi značila da ona u opisu iste nije napisala da je bila u vezi sa glumcem koji je tada bio u vezi sa koleginicom Dženifer Lopez.

Ono što je Britni napisala izazvalo je brojne kontroverze u javnosti, pa se sada svi pitaju kako će se ova vest odraziti na odnos Afleka i njegove supruge Dženifer Lopez.


Iako je par izdržao brojne oluje pitanje je koliko je Džej Lo spremna da se nosi sa kontroverzama o kojima se često piše u svim stranim medijima. 

 

Ipak, čini se da se Britni brzo predomislila, ili je to samo bila taktika za privlačenje pažnje medija. 

 

Spirsova je odmah obrisala sliku, shvativši da bi mogla da nanese obziljnu štetu ovom, sada veoma srećnom paru. Ipak, šteta je već učinjena, a čini se da se napetost između Bena i Džej Lo već može osetiti u vazduhu.

 

BRITNI TVRDI DA SU ONA I BEN BILI U VEZI KAD JE BIO SA DŽEJ LO
BRITNI TVRDI DA SU ONA I BEN BILI U VEZI KAD JE BIO SA DŽEJ LO foto: Instagram / britni_spirs

 

Ipak, budući da se to desilo pre više od dve decenije par je odlučio da se ne obazire na pisanje pevačice za koju mnogi smatraju da više nije u javnosti zbog muzike već gluposti koje često pravi i time privlači pažnju medija. 

 

Treća osoba na fotografiji, Dajana Voren, bliska prijateljica i američka kompozitorka, ostaje periferna figura u ovoj priči.

 

U medijima su postojale glasine da su Britni i Ben imali sukobe, ali osim toga što je njegovo ime bilo ispisano na njeno ruci u muzičkom spotu, nikada se nikakvi konkretni dokazi da su oni bili u vezi nisu pojavili, tako da je sve ostalo samo na tome da verujemo njoj - da su bili zajedno ili njemu - da je to čista izmišljotina. 

 

Aflek jeste bio u vezi sa mnogim poznatim damama poput Gvinet Paltrou, Dženifer Lopez (u braku od 2022.), Dženifer Garner, Lindzi Šukus, Šona Sekston i Ana de Armas, ali među tim imenima nema ni naznake Britni Spirs. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Bizarni video Britni Spirs 

 

makonda-tracker