robot moda

Futuristički, neobično & SMELO: Stajling Dženifer Lopez za kakav hrabrosti imaju samo najveće zvezde

1

Džej Lo se pojavila u nesvakidašnjem komadu koje reprezentuje takozvanu robot modu.

Dženifer Lopez i Ben Aflek su oduševili na dodeli nagrada magazina Elle
Dženifer Lopez i Ben Aflek su oduševili na dodeli nagrada magazina Elle foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez se sa Benom Aflekom pojavila na velikoj proslavi Žene u Holivudu magazina Elle za 2023. godinu. 

 

Lopezova je bila jedna od mnogih nagrađenih na događaju posvećenom damama, a isto veče mogli smo, između ostalih, videti i Evu Longoriju, Opru Vinfri i Loren Sančez.

 

Dženifer Lopez, koja je nedavno očarala i u goloj haljini, se na ovom događaju u Los Anđelesu pojavila noseći futuristički komad Grejs Ling koji je kanalisao takozvanu robot modu.

 

Hromirani ili metalni top bez leđa koji je ponela Džej Lo je lepo oblikovao njena ramena, a ona ga je uparila sa crnom pencil suknjom.

 

Ben Aflek i Džej L su došli veoma dobro raspoloženi
Ben Aflek i Džej L su došli veoma dobro raspoloženi foto: Lisa OConnor/AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Njen autfit za ovaj ivent je pripreman u saradnji sa stilistima Robom Zangardijem i Mariel Haen, a odeća koju je nosila je iz kolekcije konfekcije Grejs Ling za proleće 2024.

 

- Ključne siluete su veoma seksi, ali opet jako sofisticirane. Volim da koristim crnu i mnoge teme, ali ih interpretiram sa dozom bezbrižnog humora, tako da nisu previše zastrašujuće. Ovo je balans tame i proleća i leta, ali malo izokrenuto i malo jače - rekla je Ling na svojoj reviji na Nedelji mode u Njujorku u septembru.

 

Lopezova je metalni top i pencil suknju upotpunila sa malom ručnom torbom "Tyler Ellis" i blistavim "Orlov Crocodile" minđušama. 

1 / 6 Foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Džej Lo je inače poslednja velika zvezda koja je prošetala metalni top, pošto su nešto slično nosile Rijana na ćuvenom Superboulu u februaru 2023. godine, kao i muzičarka Eli Gulding i glumica Lupita Njongo.

 

Džej Lo se pojavila sa suprugom Benom Aflekom, koji je došao u crnom klasičnom odelu, a dobila je nagradu za njen doprinos muzičkoj i filmskoj industriji.

 

- Naučila sam da bez pardona posedujem svaki deo sebe. Svoje telo, svoj glas, svoje izbore. Mislim da nema ništa lepše od žene koja zna ko je ona i koja voli sebe - rekla je Džej Lo. 

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker