iskrena

Smogla snagu da izađe pred svet i KAŽE ISTINU: Kraljica Kamila otkrila kako se kralj Čarls bori sa saznanjem da ima rak

0

Iako mu je dijagnoza teško pala, trudi se da ne očajava

KRALJICA KAMILA OTKRILA KAKO SE ČARLS OSEĆA
KRALJICA KAMILA OTKRILA KAKO SE ČARLS OSEĆA foto: EPA / ISABEL INFANTES

Kraljica Kamila je u četvrtak prvi put od kada se saznalo da kralj Čarls boluje od raka podelila novosti o njegovom zdravstvenom stanju.

 

Njeno Veličanstvo je prisustvovalo muzičkoj večeri u katedrali u Solsberiju kako bi upriličila proslavu koja je upriličena u čast lokalnih dobrotvornih organizacija.

 

U razgovoru sa Benom Abotom, 40, bolničarom za intenzivnu negu u vazdušnoj ambulanti Viltšir, Njeno Veličanstvo je dalo najnovije informacije o kraljevom zdravlju.

 

 

On radi izuzetno dobro u ovim okolnostima, veoma je dirnut svim pismima i porukama koje javnost šalje odasvud – veoma mu je drago – rekla je Kamila.

 

Iako prolazi kroz veoma mučan i težak period Kamila izgleda odlično. Nije joj smetao ni vetar i kiša da zadrži vedar duh. 

 

Za tu priliku, Kamila je obukla prelepu belu haljinu koja joj je padala do listova. Što se tiče obuće, odlučila se za vremenske prilike prikladne crne čizme od antilopa sa malom petom, koje su se slagale sa crnim ukrasima na kišobranu koji je nosila dok je ulazila u katedralu.

 

PRVO POJAVLJIVANJE KAMILE OD KAD SE SAZNALO DA ČARLS IMA RAK
PRVO POJAVLJIVANJE KAMILE OD KAD SE SAZNALO DA ČARLS IMA RAK foto: Kirsty Wigglesworth/WP Pool/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Ubrzo po dolasku, primio ju je lord poručnik pre nego što je predstavljena prečasnom kanoniku Ani Mačem.

 

Zatim je imala kratak prijemni sastanak sa lokalnim uglednicima i prvim osobljem iz dobrotvornih organizacija.

 

Ovaj večernji izlazak predstavlja Kamilin prvi javni angažman od kada je objavljena vest da je kralju Čarlsu dijagnostikovan rak.

 

KAMILA JE ČARSLU NAJVEĆA PODRŠKA
KAMILA JE ČARSLU NAJVEĆA PODRŠKA foto: JOHN RAINFORD / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Bakingemska palata objavila je tu vest saopštenjem koje je u ponedeljak uveče podeljeno na zvaničnim kanalima društvenih medija za kralja.

 

- Njegovo Veličanstvo je danas započelo redovne tretmane, tokom kojih su mu lekari savetovali da odloži javne dužnosti. Tokom ovog perioda, Njegovo Veličanstvo će nastaviti da obavlja državne poslove i zvaničnu papirologiju kao i obično.

 

Bakingemska palata je potvrdila da kralj ima rak, ali još uvek nije saopšteno koja vrsta je u pitanju, samo je rečeno da nije u pitnaju prostata. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Trik Kejt Midlton za savršene fotografije 

 

makonda-tracker