voli i voljena je

Pored njega je zaboravila na TUGU: Najlepša žena sveta blista uz poznatog hirurga - RAZVOD je sad samo ružna uspomena

0

Tugu je zamenila sreća, a lepa glumica zrači ljubavlju iz svakog osmeha pored novog dečka 

SOFIJA VERGARA U PROVODU S NOVIM MOMKOM
SOFIJA VERGARA U PROVODU S NOVIM MOMKOM foto: Adrian Varnedoe / Pacific coast news / Profimedia

Sofija Vergara je u četvrtak uveče uživala u večernjem izlasku sa svojim novim dečkom Džastinom Salimanom u Los Anđelesu.

 

Bivša zvezda "Moderne porodice" je blistala uz poznatog hirurga i tokom cele večeri nije skidala osmeh sa lica. Ona je pokazala da se ljubav ponovo uselila u njen život.

 

Prelepa glumica pojavila se u jednom poznatom restoranu sa svojim momkom i svi su gledali u njen trendi izgled. Ovog puta ona se odlučila za crne satenske pantalone, koje je uklopila sa crnim korestom koji je istakao njenu vitku liniju.

 

 

Ceo izgled upotpunila je parom crnih cipela na visoku štiklu i kapuom koji je prebacila preko ramena. Uz nju, ništa manje trendi stajao je njen dečko, ortopedski hirurg, u plavo-crnoj kariranoj košulji i tamnoj, kožnoj jakni.

 

Saliman je iskombinovao košulju na dugmad sa tamnoplavim farmerkama uz koje je poneo crne, kožne čizme na pertle. Izgledao je lepo sa punom, sedom bradom.

 

Sofija je nedavno prošla kroz mučan razvod nakon 7 godina sa bivšim mužem Džoom Manganijelom.

 

1 / 5 Foto: HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Govoreći za špansku publikaciju El Pais, Netfliks zvezda je otkrila da je njen 47-godišnji bivši suprug želeo decu, a ona nije.

 

- Moj brak se raspao jer je moj muž bio mlađi; on je želeo da ima decu, a ja nisam želela da budem stara mama. Osećam da to nije fer prema bebi. Poštujem onoga ko to radi, ali to više nije za mene. - bila je iskrena tada. 

 

Spominjući svog sina Manola iz prvog braka sa Džoom Gonzalesom, ona je rekla:

 

 - Dobila sam sina sa 19 godina, on sada ima 32 godine, i spremna sam da budem baka, a ne majka. Dakle, ako dođe ljubav, on mora doći sa svojom decom.

 

NAKON RAZVODA OSTALI SU U DOBRIM ODNOSIMA
NAKON RAZVODA OSTALI SU U DOBRIM ODNOSIMA foto: joemanganiello/Instagram

 

Ona i Džo objavili su svoj razvod u zajedničkoj izjavi koju su podelili sa Page Siks prošlog jula.

 

- Doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Kao dvoje ljudi koji se veoma vole i brinu jedno o drugom, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok se krećemo ovom novom fazom naših života.

 

Samo dva dana nakon što su objavili njihov razlaz, glumac True Blood podneo je zahtev za razvod i naveo njihov datum razvoda kao 2. jul.

 

Razlog za kraj njihovog braka je naveden kao "nepomirljive razlike".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video:

Sofija Riči punđa

 

makonda-tracker