u duhu y2k trenda

Krije kilograme, a ide i uz duks i uz košulju: Sofija Vergara ima JEDINU TEKSAS SUKNJU koja će zauvek biti moderna

0

Kolumbijska lepotica nepogrešivo bira komade koji ističu najlepše na njenom telu, a upravo je takav i ovaj vanvremenski komad za svaki dan

Sofija Vergara uvek je fenomenalno odevena
Sofija Vergara uvek je fenomenalno odevenafoto: @sofiavergara/Instagram

Glumica Sofija Vergara već godinama živi u Los Anđelesu, gde su joj paparaci svakodnevno za petama, pa imamo priliku da zavirimo u njen stil za sve prilike.


Poznata po nošenju animal dezena i skupocenih torbi, zvezda serije "Moderna porodica" s vremena na vreme bira i jednostavnost, a upravo je takva trendi suknja od džinsa koja je jedan od najpopularnijih modela ove godine.


Pre nekoliko dana, Sofija Vergara viđena je nakon što je izašla s poslovnog sastanka, a za ovu priliku odabrala je maslinaste sandale brenda Alevì s tankim štiklama i denim on denim stajling koji je lako mogla da kombinuje i s patikama i s kratkim čizmama.

 

Pored klasične teksas košulje, najviše pažnje privukla je njena suknja – model australijske modne kuće Zimmermann čija cena iznosi čak 795 evra, ali je slične modele u našim prodavnicama moguće naći po dale(eee)ko nižim cenama, već od 1.500 dinara.

 

Sofija Vergara pojavila se u teksas midi-suknji sirena-kroja
Sofija Vergara pojavila se u teksas midi-suknji sirena-krojafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U pitanju je prošivena suknja sirena-kroja, koja je potpuno pripijena uz gornjem delu i od sredine butina se postepeno širi. Takvi modeli pogodni suza stvaranje iluzije uže figure, vrlo zgodni za kombinovanje i spadaju u vanvremenske komade.

 

Sofija Vergara pojavila se u teksas midi-suknji sirena-kroja
Sofija Vergara pojavila se u teksas midi-suknji sirena-krojafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ove jeseni su midi i maksi-suknje od teksasa, iako su uvek aktuelne, napravile pravu pomamu među influenserkama.

 

Reč je o savršenom komadu garderobe za svaki dan, koji može da se nosi i s elegantnom bluzom ili košuljom i s duksom, a dostupne su razne varijante: ravnog ili sirena-kroja, niskog i dubljeg struka, kao i u različitim nijansama teksasa.

 

 

BONUS VIDEO

Sofija Vergara na početku karijere

 

makonda-tracker