ZAUVEK

Upoznao ih je princ Hari, prvi sastanak je bio KATASTROFA: Ljubavna priča NAJNEPRISTOJNIJEG KRALJEVSKOG PARA u Britaniji

0

Majk Tindal otkriva šta je rekao Zari Filips kada su se prvi put sreli

ZARA TINADAL I NJEN MUŽ SU IMALI SKANDALOZNE ISPADE U JAVNOSTI
ZARA TINADAL I NJEN MUŽ SU IMALI SKANDALOZNE ISPADE U JAVNOSTI foto: EPA / OWEN HUMPHREYS / PA WIRE

Bivši ragbista Majk Tindal i ćerka princeze Ane, Zara Filips venčali su se 2011. godine, koji od tada žive pravu bajku. Ipak, čini se da nije počelo ovako jer je Majk priznao da je jedva razgovarao sa budućom suprugom kada su se prvi put upoznali.

 

Majk i Zara su se prvi put sreli u sidnejskom baru tokom Svetskog prvenstva u ragbiju 2003. godine. Oboje su se tada našli u društvu princa Harija, Zarinog rođaka, koji ih je upoznao.

 

- Kada smo se upoznali samo sam se pozdravio. Nisam čak ni razgovarao sa njom jer sam bio utučen zbog toga što je bio izbačen iz tima - priznao je Majk. 

 

 

Majk je zatim otvoreno pričao o vezi sa Zarom otkrivajući da su bili prijatelji pre nego što su počeli da se viđaju.

 

- Prvo smo bili prijatelji, a Vilijam i Hari bili veliki fanovi Engleske u to vreme, tako da smo ih sreli mnogo puta. Upoznao sam mnoge članove kraljevske porodice zahvaljujući Zari - rekao je svom kolegi iz kampa Ovenu Vorneru. 

 

Otac troje dece je takođe otkrio šta se dogodilo na prvom sastanku,pa je rekao:

 

- Kada smo se sreli prvi put otišli smo na ručak u obližnji restoran. Na kraju sam bio poprilično pijan. Oboje smo bili veoma opušteni, bio je to dobar početak.

 

SARA I MAJK IMAJU DVE ĆERKICE
SARA I MAJK IMAJU DVE ĆERKICE foto: WPA Pool/David Dyson / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Zara je njihov odnos podigla na viši nivo kada je pozvala Majka da joj se pridruži na Balu u Severnom Kotsvoldu. Do 2004. godine, opčinjeni par je postao "zvaničan" i Majk je često primećen kako se pojavljuje na javnim događajima sa njom.

 

Majk je zaprosio ćerku princeze Ane u decembru 2010. nakon pet godina zabavljanja. Razgovor sa HELLO! 2009. ragbista je otkrio:

 

- Mislim da se ne radi o tome da li ćemo se venčati, već kada. Bio sam gore, skupljao snagu da to uradim, dok je Zara dole gledala televiziju. Želeo sam da to bude nešto posebno i ona to definitivno nije očekivala - rekao je on za Dejli mejl prisećajući se posebnog trenutka.

 

MAJK I ZARA ČESTO IMAJU ISPADE U JAVNOSTI
MAJK I ZARA ČESTO IMAJU ISPADE U JAVNOSTI foto: EPA-EFE/NEIL HALL

 

Bili su kod kuće, kada je on ušao i kleknuo pred njom držeći prsten u ruci. Postavio je pitanje, a ona je, potpuno neočekivano, počela da se smeje. 

 

- Bio sam u potpunom šoku. Onda, kada je prestala da se smeje, rekla je da. Osetio sam olakšanje.

 

Par se venčao u Edinburgu u julu 2011. godine, a ceremoniji su prisustvovali stariji članovi kraljevske porodice, uključujući pokojnu kraljicu i pokojnog princa Filipa, princa Vilijama i princa Harija.

 

Zara i Majk su održali svadbeni prijem u kraljičinoj zvaničnoj škotskoj rezidenciji, Holirud palati, gde bi njena majka boravila dok je ona bila u Gordonstounu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zara Tindall (@zara_tindall)

 

Par je dobio troje dece, desetogodišnju Miju, petogodišnju Lenu i dvogodišnjeg Lukasa. Oni su osvojili simpatije javnosti na jedan sasvim neočekivan način. 

 

Iako prema kraljevskom pravilniku o ponašanju nije dozvoljeno ispoljavanje nežnosti u javnosti, Zara i Majk očigledno nisu mnogo marili za pravila. Ne samo da su se poljubili pred svima, već je Elizabetina unuka i ćerka princeze Ane uhvatila supruga za zadnjicu. 

 

 

Gest o kojem se ne bi uopšte pričalo u javnosti da se ne radi o članovima monarhije, izazvao je sasvim suprotnu reakciju od očekivane. Britancima je baš simpatično što se ponašaju kao i svaki drugi par i ne kriju emocije, što su i komentarisali na društvenim mrežama.

 

Bonus video:

Da li ste zanali da je Kejt Midlton nosila dve venčanice 

 

makonda-tracker