"jedini put kad sam plakao dok sam gledao sport"

U sekundi se raspao u komade: Ovo je JEDINI momenat kad princ Vilijam nije mogao da zadrži suze tokom gledanja sporta

0

Princ Vilijam samo jedanput nije mogao da se suzdrži i plakao je gledajući sport, a imao je važan razlog

princ vilijam samo jedanput je izgubio kontrolu uz sport
princ vilijam samo jedanput je izgubio kontrolu uz sportfoto: Stefan Rousseau/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ Vilijam, princ od Velsa, često se pojavljuje u javnosti, obično sa svojom suprugom Kejt Midlton i pravo je oličenje odmerenosti i dobrih manira.

Uvek nasmejan, šarmantan i sa svakom rečju "na svom mestu", ne bi se reklo da je princ Vilijam neko koga bi ponele emocije dok gleda bilo koji sport ili utakmicu.

 

Ipak, po sopstvenom priznanju, kontrolu je izgubio samo jednom.

 

 

Naime, princ Vilijam je govorio za potkast Dobar, loš, ragbi, koji vodi njegov zet Majk Tindal, pa otkrio da je jedini put kada je plakao za vreme gledanja sporta onda kada je njegova sestra, a Majkova žena, Zara Tindal pobedila na konjičkom takmičenju.

 

On je otkrio da je gledao prenos putem mobilnog telefona dok je kampovao u Eksmuru, kao i da se "raspao u sitne komade" dok je gledao kako njegova sestra od tetke, ćerka princeze Ane, pobeđuje.

 

zara tindal sa suprugom majkom
zara tindal sa suprugom majkomfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Jedini put kad sam plakao dok sam gledao sport bilo je kad je Zara pobedila, mislim da je to bilo Evropsko prvenstvo — rekao je i dodao:

 

— Bio sam dole u Eksmuru, u vreme kampovanja, a svi smo se okupili oko telefona i gledali.

 

Zara Tindal je tada osvojio dve zlatne medalje u pojedinačnim i grupnim takmičenjima, jašući konja Tojtauna 2005. godine.

 

 

Ona je osvojio pojedinačno zlato i ekipno srebro na Svetskim konjičkim igrama 2006. i ekipno srebro na Olimpijskim igrama u Londonu 2012.

 

Inače, Vilijam se u potkastu pojavio sa suprugom Kejt Midlton i princezom Anom, Zarinom mamom.

 

 

Ovog vikenda, princ i princeza od Velsa borave u Francuskoj kako bi gledali Englesku i Vels u njihovim prvim utakmicama grupne faze Svetskog kupa u ragbiju.

 

Bonus video

Nikola Jokić pratio trku svog konja

 

makonda-tracker