kao preslikane

Svekar joj je Ljubivoje Ršumović, veoma je lepa i uspešna: Znate li kako izgleda i čime se bavi sestra Borke Tomović?

0

U porodici Tomović rasle su dve prelepe žene i dok Borku svi dobro znamo njena sestra je misterija za srpsku javnost 

BORKINA SESTRA JE PRAVA LEPOTICA
BORKINA SESTRA JE PRAVA LEPOTICA foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Borka Tomović osvojila je srca publike kada se pojavila u humorističkoj seriji "Ljubav, navika, panika", a posle smo imali prilike da je gledamo i u drugimo ostvarenjima među kojima je "Crna svadba".

 

Ova lepa glumica osvojila je srce poznatog odbojkaša Novice Bjelice, s kojim je u skladnom braku već godinama. Ipak, on nije jedini poznati član porodice Borke Tomović.

 

Borka ima ima podjednako uspešnu sestru, o kojoj se retko govori u medijima. U pitanju je četiri godine starija Ana Tomović, kojua je rediteljka, a ujedno i supruga režisera, scenariste i dramaturga Vuka Ršumovića.

 

 

Samim tim ona je i snaja pisca Ljubivoja Ršumovića. Ana je diplomirala pozorišnu i radio režiju na FDU u Beogradu u klasi Egona Savina.

 

Iako nemamo često priliku da je vidimo u medijima poznato je da je Ana veoma aktivna u pozorištu i da je igrala u čuvenim komadima kao što su "Zločin i kazna" Dostojevskog, Brehtova "Majka Hrabrost i njena deca"...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tomovic (@vidnadja)

 

Ana ima dvoje dece i maksimalno je posvećena porodici.

 

Pokreće me ljubav, moja deca, porodica. To su stvari koje me motivišu i stalno stavljaju pred nove zadatke. Zbog njih moram da budem i bolji čovek i bolji umetnik, i da se razvijam u svakom smislu.

 

Bonus video:

Mirka Vasiljević na crvenom tepihu 

 

makonda-tracker