"To je bio užasan skandal"

Suzana Mančić: Muž mi je rekao da će se razvesti ako se skinem za Plejboj i ipak sam se slikala, ali mu nisam rekla

1

Suzana Mančić se prisetila šta je sve doživela kada se slikala naga za naslovnicu poznatog časopisa. 

 

 

Suzana Mančić je otkrila da je muž hteo da se razvede nakon što je krila od njega da se slikala naga za Plejboj
Suzana Mančić je otkrila da je muž hteo da se razvede nakon što je krila od njega da se slikala naga za Plejboj foto: Instagram / suzanamancicofficial

Jedno od naših najpoznatijih TV lica Suzana Mančić se svojevremeno, pre 20 godina, slikala za poznati magazin Plejboj. 

 

To je bio momenat koji je tada digao dosta prašine, a Suzana se sada prisetila te već daleke 2004. godine.

 

Ona je tada imala 48 godina, a sada je otkrila da je i pre toga imala ponudu istog časopisa, samo za hrvatsko izdanje, ali da ju je odbila. 

- To je bila prva ponuda i mogao sam da dobijem dobar honorar, ali sam bio stidljiv, imao sam i dvoje dece. Međutim, kasnije je otvoren srpski Plejboj, a urednica je bila Duška Jovanić. Znala je kako da me "kupi". Rekla mi je: '"Samo posebne žene pomeraju granice, samo one pametne i hrabre". Tu sam se pronašla - rekla je Suzana za portal 24 sata. 

 

Sa ove distance Suzana, koja ima divnu kuću u Velikoj Moštanici, je veoma ponosna na te fotografije, za koje kaže da su bile prilično umetničke.  

 

- Ponosna sam na to i mislim da sam Plejboju dala ono što je trebalo. Skinula sam se, bilo je veoma sofisticirano i umetničko. Ekipa je bila divna, fotografije su bile veoma estetske, samo što mi se nije dopala naslovna strana. Bilo je nekako sivkasto - rekla nam je Suzana za pomenut portal.

Međutim, sa druge strane, nisu baš svi bili srećni sa tim fotografijama kada su ih videli na nalsovnoj strani Plejboja. Pogotovo unutar njene porodice. Muž joj je čak i pretio razvodom 

 

- Užasan skandal. Moj muž nije razgovarao sa mnom pet dana. Već mi je ranije, kada smo o tome razgovarali, rekao da će se razvesti - priznala je Mančićeva. 

Kako je rekla, veliku podršku je dobila od svoje majke.

 

- Bili smo na odmoru kada je to izdanje izašlo i pozvala sam mamu da pošalje rođaka da ga kupi. Moja majka je bila šokirana, jer nikome nisam pričala o tome. Onda me je pozvala i rekla: "Lilice, ponosna sam na tebe". Njena podrška mi je uvek bila najvažnija - kaže Suzana.

 

Bonus video: 

 

 

Glossy tim - 24 sata 

 

 

 

 

makonda-tracker