lepo & praktično

Ovu boju sigurno niste očekivali: Suptilni autfit Suzane Mančić koji krije višak na bokovima, stomaku i nogama

0

Suzana Mančić se nedavno pojavila na jednom događaju u Beogradu u veoma lepom autfitu. 

Suzana Mančić je, kao i uvek, oduševila svojim stajlingom
Suzana Mančić je, kao i uvek, oduševila svojim stajlingom foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Mančić se pojavila na jednoj modnoj reviji koja se održala u Beogradu, na kojoj je uz nju došao veliki broj domaćih poznatih ličnosti. 

 

Dosta pažnje privukao je suprug Jelene Karleuše, Duško Tošić, isto kao i  Mira Škorić, Jelena Bačić Alimpić i Goran Gluhaković, koji su se svi pojavili sa svojim ćerkama. 

 

Suzana, koja već duže od dve decenije uživaju u ljubavi sa svojim Grkom, se odlučila za malo suptilniju kombinaciju, u skladu sa svojim godinama. 

 

Mančićeva je gore ponela malo širi beli džemper sa V izrezom. Dole obukla svilenkaste pantalone, takođe šire, u sličnoj nijansi kao džemper.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Obzirom da su i džemper i pantalone malo šire, omogućavaju damama koje za to imaju potrebe, da sakriju određene viškove na više delova tela.

 

Ova kombinacija dobro kamuflira višak na stomaku, bokovima, kao i na nogama. 

 

Poznato je da crna boja sama po sebi zna malo da suzi figuru. Tako je verovatno malo ko očekivao da se brisanje viškova "radi" u beloj boji, ali kao što vidite, i to nije problem. 

 

Suzana je ovu minimalističku kombinaciju malo "razbila" sa jednim detaljem u zelenoj nijansi, a to je bila njena ručna torba. 

 

Za ovu priliku Mančićeva je odabrala frizuru sa šiškama na čelu, kao i špicaste cipele koje su se jedva videle od širokih pantalona.

 

Bonus video: 

 

 

 


 

makonda-tracker