za ceo život

"Nije to bila ljubav na prvi pogled": Suzana Mančić već 23 godina uživa sa uspešnim Grkom, a ovako je sve počelo

0

Jedna od najlepših Srpkinja i njen Simica, kako ga je nazivala u medijima, uspeli su da pobede mnoge izazove, od kojih su najveći kilometri udaljenosti

Suzana Mančić i Simeon Ocomokos u ljubavi su 23 godine
Suzana Mančić i Simeon Ocomokos u ljubavi su 23 godinefoto: Dragana Udovičić

Voditeljka Suzana Mančić rekla je sudbonosno "da" svom dugogodišnjem partneru Simeonu Ocomokosu 2018. godine, nakon skoro dve decenije skladne veze.


Srećni mlada i mladoženja zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav u Grčkoj, odakle potiče i gde živi i radi dugododišnji partner Suzane Mančić, kog je voditeljka od početka veze nazivala Simica.


Zanimljivo je da su Suzana i Simeon od prvih dana ljubavi bili u vezi na daljinu, pa jedna od najlepših Srpkinja dugo živi na relaciji Beograd-Atina.

Teško je korene presaditi u ovim godinama. Da sam mlađa, verovatno bih bila tamo. Međutim, ovo je moja zemlja, a Beograd je moj grad. Ja u Atinu odlazim već 20 godina, imam tamo prijatelje, mog muža. Moju ljubav. Ali biću i dalje na liniji Atina-Beograd i fino će avio-kompanije živeti od mene i nadalje – istakla je Suzana gostujući u jednoj emisiji.

 

Suzana Mančić pronašla je ljubav svog života pre više od dve decenije
Suzana Mančić pronašla je ljubav svog života pre više od dve decenijefoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Kako je ispričala u jednom intervjuu pre nekoliko godina, ona nije od prvog pogleda na Simeona shvatila da pred njom stoji ljubav njenog života već joj je trebalo malo vremena da se osmeli da uđe u vezu.


Nije to bila ljubav na prvi pogled, trebalo mi je malo vremena da se odlučim na vezu sa strancem. Nekada je teško sa muškarcem našeg podneblja, a kamoli sa nekim ko dolazi iz druge sredine – istakla je Suzana.


– Kad smo se upoznali, već sam imala za sobom jedan razvod i niz loših iskustava, pa sam morala da ga malo testiram, onako ženski, izdaleka. To sam radila ne samo zbog sebe već i zbog svojih ćerkica, koje su tada bile male – rekla je voditeljka.

 

Suzana Mančić slovi za jednu od najlepših Srpkinja
Suzana Mančić slovi za jednu od najlepših Srpkinjafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je istakla, naravno, nije sve idealno kada su partneri u različizim državama.


Naravno, veza na daljinu ima i svojih mana. Nedostaje mi njegovo društvo kada treba da odem u goste kod prijatelja, na neku proslavu ili na društveni događaj. Srećom, imam drugarice koje tada rado uskaču, ali često sam sama. Nedostaje mi i kada rešavam neke bitne životne probleme. Srećom, navikla sam da se sama snalazim i ta vrsta nezavisnosti mi čak dobro dođe – rekla je voditeljka pre udaje za Grka.

 

BONUS VIDEO

Suzana Mančić: Bilo me je sramota da se slikam za Plejboj

 

makonda-tracker