brak se završio razvodom

Prvi put je pred oltar stala pre tačno 35 godina: Znate li koji POZNATI MUZIČAR je bio PRVI MUŽ Suzane Mančić?

2

O Grku, sadašnjem Suzaninom suprugu se često piše, a njena prva ljubav je čini se pomalo zaboravljena 

PRVI MUŽ SUZANE MANČIĆ JE BIO POZNATI MUZIČAR
PRVI MUŽ SUZANE MANČIĆ JE BIO POZNATI MUZIČAR foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Voditeljka Suzana Mančić svojevremeno je bila jedna od najpopularnijih i najlepših srpskih javnih ličnosti. Mami je uzdahe i poglede gde god da se pojavi, a često je bila okružena muškarcima koji su na sve moguće načine pokušavali da je osvoje.

 

Ipak, u tome je pre tačno 35 godina uspeo naš poznati muzičar i član čuvene grupe "Sedmorica mladih", Nebojša Kunić. Suzana i on su iz tog braka dobili dve ćerke, Nataliju i Teodoru koje su danas majčin najveći ponos.

 

Suzana je po prirodi veoma otvorena osoba i nisu retke prilike kada ona otkrije detalje iz svog života. Tako je svojevremeno ispričala da se ljubav između Nebojše i nje rodila iz velikog prijateljstva. 

 

 

Na ludi kamen odlučili su da stanu 1989. godine, a nakon svega 8 godina odlučili su da je ipak najbolje da svako krene svojim putem.

 

- Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane - ispričala je Suzana jednom prilikom. 

 

Ona je objasnila da više nije želela da trpi ponižavanje i omalovažavanje od strane supruga i da je zato odlučila da stavi tačku na taj brak  i da svoju sreću potraži kraj nekog drugog.

 

 

Kako je navela, suprug joj je govorio da je niko ne bi hteo da se nije udala za njega, što je veoma uticalo na njeno psihičko zdravlje, pa se tada čak borila i sa depresijom.

 

Shvatila je tada da tako dalje ne može, a nakon razvoda ponovo je počela da gradi samopouzdanje, mnogo je radila što joj je pomoglo da ponovo postane ona stara Suzana, lepa, nasmejana i samouverena, kakva je ostala do danas.

 

SUZANA JE KRAJ GRKA NAŠLA SVOJU SREĆU
SUZANA JE KRAJ GRKA NAŠLA SVOJU SREĆU foto: Dragana Udovičić

 

2018. godine Suzana ponovo pronalazi ljubav, staje na ludi kamen sa Grkom, Simeonom Ocomokosom, sa kojim je pronašla sve ono što jednu ženu čini srećnom. I danas ona  uživa u ovoj ljubavnoj priči i budući da Simeon živi u Atini, često putuje na relaciji Grčka Srbija.

 

Bonus video:

Na šta je Suzana potrošila honorar od slikanja za Plejboj?

 

makonda-tracker