podrška na inst

MILIONI pregleda i preko 4000 komentara: Severinin video-snimak u kome se SLOMILA i pokazala najveću ranjivost do sad

3

Severina Vučković je podelila snimak na Instagramu u kom se potpuno ogolila...

Severina Vučković na svom nastupu
Severina Vučković na svom nastupufoto: Printscren/Instagram/severina

Popularna hrvatska pevačica Severina Vučković i njen bivši partner Milan Popović još jednom su u žiži medijske pažnje, i to zbog bitke za starateljstvo koju već godinama vode nad sinom Aleksandrom.

 

Severina i Milan Popović su od velike ljubavi došli do sudske borbe, a pevačica je ovih dana ispričala kako četiri dana nije ustala iz kreveta, otkako je Vrhovni sud starateljstvo nad njihovim sinom dodelio ocu.

 

— Nisam ustala iz kreveta četiri dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i nakloniti vam se. Pre svega, pokloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage... — između ostalog, rekla je Severina.

 

Severina Vučković je na Instagramu podelila video-snimak s nastupa na Jahorini, gde je zapevala pesmu Rođeno moje, koju je posvetila sinu. Na Instagramu ova njena objava ima preko 4 miliona pregleda, preko sto četrdeset hiljada lajkova i preko četiri hiljade komentara podrške.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

 ...jer što me nije ubilo... neće me ni ubiti. Na njima kola nek se slome — napisala je Severina, koja je na kraju pesme pokazala srednji prst i opsovala, a i na nastupu, kao i u komentarima, dobila je mnogo reči podrške, a među njima su i komentari Saške Veselinov Đoković, Slobode Mićalović Ćerković, Ammara Mešića, Jugoslava Karića...

 

Borba Severine Vučković i Milana Popovića za starateljstvo nad maloletnim sinom traje od 2013. godine. Podsetimo, Severina je nakon presude na Instagramu podelila svoju emotivnu ispovest.

 

Pojednostavljeno, ovo zapravo znači da ću ponovo svoje dete, koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedelju – napisala je Severina na Instagramu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

Severina se krije od medija

 

makonda-tracker