ipak nije bilo dugovečno

Sve je počelo BAJKOVITO, a završilo se RATOM kakav se ne pamti: Kako su se zavoleli i rastali Severina i Milan Popovića

1

Upoznali su se u Beogradu, osvojio ju je svojim šarmom i pesmom, a nakon teškog razvoda biju bitku kojoj se ne nadzire kraj 

LJUBAVNA PRIČA SEVERINE I MILANA POPOVIĆA
LJUBAVNA PRIČA SEVERINE I MILANA POPOVIĆA foto: Printscreen/Instagram/severina

Poznata pevačica Severina Vučković i njen bivši muž Milan Popović još jednom su se našli u centru pažnje medija zbog bitke koju vode za starateljstvo nad sinom Aleksandrom. 

 

Njihova ljubavna priča počela je bajkovito, a niko tada nije mogao ni da nasluti da će se se ubrzo završiti, a onda i zakomplikovati toliko da će se godinama njihovim predmetom baviti sud

 

Lepa pevačica i srpski biznismen su se upoznali u Beogradu, na Adi Ciganliji kada je Severina pevala na proslavi njegovog rođendana, u decembru 2010. godine.

 

 

Veoma brzo se među njima javila iskra ljubavi i uplovili su u romansku o kojoj je brujao region. Severina je tada otkrila da ju je Popović oduševio jer je pokazao da zna da svira gitaru i da peva sve njene omiljene pesme. 

 

Severina i Milan su prvi su u javnosti zajedno viđeni na dočeku 2011. godine u Budvi. Nakon nekoliko dana Severina je Milana dovela u Split i upoznala s majkom, a par je nakon toga otputovao na odmor na Maldive.

 

Njih dvoje su toliko uživali u zajedničkim pustolovinama i putovanjima da su mnogi mislili da će ta ljubav trajati zauvek. Na jednom od tih putovanja Milan je lepoj Severini na prst stavio verenički prsten, a četiri meseca nakon veridbe prvi je put objavljeno da je Severina trudna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Krajem 2012. dobili su sina Aleksandra. Iako su delovali veoma srećno, vest o tome da su raskinuli veridbu odjeknula i i srpskim i hrvatskim medijima. 

 

- Kod nas nije bila upitna ljubav, voleli smo se, ne možeš iščupati srce iz grudi, ali i sami znate da ljubav nije dovoljna. Mi smo potpuno različiti - rekla je Severina.

 

Ipak, čini se da je Milan pokušao da se izbori za njihovu ljubav, ali mu to nije pošlo za rukom. 

 

SEVERINA I MILAN IMAJU SINA ALEKSANDRA
SEVERINA I MILAN IMAJU SINA ALEKSANDRA foto: Youtube Printscreen

 

- Severina je zlato moje, sunce moje, duša i ljubav moja, sreća i tuga moja, moja poslednja i prva ljubav... Rođenjem našeg sina Aleksandra naša veza je postala neraskidiva. Mi smo sada mama i tata i svesni smo toga da je sreća našeg deteta važnija od toga jesmo li mi muž i žena, a i svega ostalog, i to podrazumijeva i harmoničnu i srećnu vezu nas kao roditelja. Mi nismo klinci da bismo se sada rastajali u strahu da ne propustimo neku bolju priliku -  objasnio je tada Popović.

 

Ipak, čini se da je Severini već tada bilo jasno da ne vidi njihovu zajedničku budućnost.

 

- Lepo je da se čovek trudi - bio je jedini komentar koji je imala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

2013. godine par ipak odlučuje da se raziđe i od tada traje borba za starateljstvo nad maloletnim Aleksandrom. 

 

- Gospodin Popović nije imao potrebu da se oglašavase u javnosti i da svoj život deli s medijima, kao što takvu potrebu nije imao ni pre nego što je počeo vezu s gđicom Vučković. Stoga nije imao potrebu ni da ispravlja ni da demantuje navode o vezi i pomirenjima, sve dok je mogao da se ostvari u ulozi oca. Kako je vremenom počelo narušavanje dogovora koji se tiču roditeljstva, gospodin Popović nekoliko se puta pokušao dogovoriti s majkom svog deteta oko zajedničkog, ravnopravnog učestvovanja oba roditelja u odgajanju i obrazovanju njihovog sina. S obzirom na to da su svi pokušaji komuniciranja oko zajedničkog odgajanja završeni bez dogovora, gospodin Popović je odlučio da potraži pomoć nadležnih institucija Republike Hrvatske kako bi ostvario svoje zakonsko pravo i, naravno, svoju ljudsku potrebu da bude otac svome sinu - stajalo je tada u saopštenju Popovićevog advokatskog tima.

 

Od tada su se mnogo puta našli pred sudom, a poslednja odluka, da dete ipak pripadne ocu izazvala je buru u javnosti i emotivne izjave na Instagram profilu poznate pevačice. 

 

Bonus video:

Katarina progovorila o razvodu 

 

makonda-tracker