fenomenalan izbor

Ni bikini, ni jednodelni: Severina je na Tajlandu ponela KUPAĆI KOSTIM iz modnih snova (i otkrila kako se sada preziva)

1

Severina je otputovala na Tajland, a za zaljubljenice u modu ima prave poslastice kad je reč o kupaćim kostimima.

Severina je otputovala na Tajland, gde uživa
Severina je otputovala na Tajland, gde uživafoto: Instagram / severina

Hrvatska pevačica Severina već neko vreme boravi na Tajlandu, gde uživa u kupanju, sunčanju, vremenu provedenom na plaži i fenomenalnom odmoru. Dok na Instagramu pokazuje kako izgleda njeno putovanje na prelepi Tajland, zaljubljenicama u modu ne promiče da Severina polako postavlja trendove za nadolazeću letnju sezonu!

 

Ona je pokazala nekoliko modela kupaćih kostima, od kojih je svaki trendi i savršeno krojen za nju, a uz to pogodan i za skrivanje viškova na telu, posebno onih u predelu stomaka.

 

Ipak, ako želite da budete dodatno šik na plaži, možete, kao i Severina, birati trikini!

Trikini se razlikuje od bikinija i jednodelnog kupaćeg kostima jer predstavlja trodelnu varijantu kupaćeg kostima, a u svemu je perfektan osim u jednom: uglavnom nije baš idealan za sunčanje.

 

Severina je birala trikini brenda Eres, model Isabel, u plavo-sivoj nijansi, oivičen belom bojom, uz detalj u vidu prstena u predelu struka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Pevačica je još i otkrila da je definitivno vratila prezime Vučković nakon razvoda od Igora Kojića.

 

Vučković, Severina Vučković. Na “Džejms Bond ostrvu”, mestu gde se 1974. snimao film ‘The Man with the Golden Gun’ — dodala je Seve u opisu fotografije.

 

 

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Severina ispred hotela u Bečićima

 

makonda-tracker