dirljivo

"Nemaš izbora nego da ustraješ i BORIŠ SE": Poruka koju je Ana Bekuta uputila Severini prepričava se širom regiona

1

Nakon što je pevačica Severina Vučković izgubila je pravnu bitku za starateljstvo nad sinom, mnoge poznate ličnosti javno su joj pružile podršku

Severina je ponovo izgubila starateljstvo nad sinom
Severina je ponovo izgubila starateljstvo nad sinomfoto: Dragana Udovičić

Hrvatski mediji javili su juče da se puno starateljstvo nad sinom Severine Vučković i srpskog biznismena Milana Popovića vraća ocu, nakon čega je i ona iznela svoju potresnu ispovest.


Pojednostavljeno, ovo zapravo znači da ću ponovo svoje dete, koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedelju – napisala je Severina na Instagramu.


Mnoge poznate ličnosti, u najvećoj meri žene, stale su uz Severinu nakon ovih vesti, a među njima je i pevačica Ana Bekuta, koja se pita hoće li neko prekinuti Severinine muke.

Hoće li da se nađe neko da napokon stane na kraj ovoj agoniji jedne majke? Imaju li oni koji odlučuju o sudbini njenog deteta svoje dete? Ako nemaju dete, imaju li barem svoju majku? Ako nemaju ni dete niti poznaju svoju majku, imaju li zrno savesti? – pita se pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)


Ona je istakla čuđenje što se u jednoj evropskoj zemlji događa to da jedna majka ostaje bez starateljstva nad detetom.


Kako je moguće da se u Evropskoj uniji, zdravoj i pravoj, majci može oduzeti dete koje želi da živi s njom? Ako se ovo dešava Severini, šta se, pobogu, dešava nekoj nepoznatoj, sirotoj ženi koja nema ni prostor, ni advokata ni sredstvo da se bori za svoje dete? – čudi se pevačica.


Ona je istakla da razume zbog čega žena poput Severine nije svima po volji, ali ne shvata kako to da, kaže, ne misle o životu deteta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


– Jasno mi je da Severina nekom može i da smeta – uvek su ljudima smetale lepe, pametne i jake žene. Ali nije mi jasno, godinama mi nije jasno kako oni koji odlučuju o sudbini tog dečaka ne misle o njemu? – napisala je Ana Bekuta i obratila se direktno Severini.


Nemaš izbora nego da ustraješ i boriš se. Nema drugog načina i nema drugog puta nego da stisneš zube kao i proteklih 11 godina i boriš se za svog sina. I on i mi znamo koliko ga voliš. Drži se. Volimo te – poručila je pevačica.

 

BONUS VIDEO

Severina se krije od medija

 

makonda-tracker