ponosna tetka

Četiri godine je mlađi od nje, liče kao jaje jajetu: Olivera Kovačević ima rođenog brata na kojeg je preponosna

0

Iako nema svoju decu bratanice Olivere Kovačević je čine ponosnom i voljenom 

OLIVERA KOVAČEVIĆ IMA ROĐENOG BRATA MILETA
OLIVERA KOVAČEVIĆ IMA ROĐENOG BRATA MILETA foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Olivera Kovačević godinama je u centru pažnje javnosti zbog posla kojim se bavi. Iako je javna ličnost ona se trudi da svoj privatni život zadrži podalje od znatiželjnih medija, ali ponekad ipak podeli na društvenim mrežama fotografije koje pokazuju kako izgledaju članovi njene porodice

 

Jednom takvom prilikom Olivera je pokazala kako izgleda njen mlađi brat, koji joj je velika podrška i s kojim je oduvek delila i dobro i zlo.

 

Tada smo imali prilike da čujemo da se on zove Mile i da ima tri ćerke, koje tetku obožavaju, ali često znaju da kažu da je prestroga i da ih stalno kritikuje. 

Čini se da je Olivera svu svoju ljubav usmerila prema bratanicama, a jednom prilikom je za domaće medije otkrila da i prema njima zna da se postavi kao "čelična" lejdi.

 

- One bi istakle da ih stalno nešto kritikujem, obično kada ne polože neki ispit. Mislim da je obrazovanje najvažnije za mladog čoveka i zato na tome insistiram i dosađujem im - navela je novinarka. 

 

Ona je podelila jednu fotografiju sa Minom, koja joj često pomaže u poslu i koja je njena desna ruka. 

Osim o bratanicama Olivera je svojevremeno pričala i o bratu, koji je četiri godine mlađi od nje i s kojim je kao dete prošla kroz brojne dogodovštine. 

 

- Ja sam brata čuvala, ali sam sebi dala slobodu i da ga kažnjavam. Tukla sam ga na kvarno i ucenjivala da ne sme da me cinkari. Volela sam kada padne sa bicikla... Osnovna asocijacija na detinjstvo su ravnica, melanholija, dođoši. Treperenje - ispričala je Olivera, pa je dodala:

 

 

- U ravnici uvek nešto treperi, leti vrućina, zimi severac. Detinjstvo sam provela u permanentnoj borbi za osnovna dečija prava, osnovna ljudska prava. Svoje snove sanjala sam u babinom prozoru... Kada sam izlazila uveče, suknju sam podizala u minić tek kada se udaljim od kuće.

 

Bonus video:

Voditeljka na sankanju uletele među decu 

 

makonda-tracker