inspiracija

Za žene od 18 do 88 godina: Ovaj sako Olivere Kovačević nosi najvažniju MODNU LEKCIJU u svakoj sezoni

0

Jednostavan, a ipak efektan i damski stil šarmantne novinarke uvek ostavlja utisak, zar ne?

Olivera Kovačević uvek ostavlja utisak stilom
Olivera Kovačević uvek ostavlja utisak stilomfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Ovih dana, RTS je snimao novogodišnji program u studiju u Košutnjaku, gde smo imali priliku da vidimo više velikih muzičkih zvezda, a da sve protekne u redu brine uigrana ekipa Javnog servisa.


Jedna od onih koji su uključeni u sve je novinarka Olivera Kovačević, donedavna urednica Zabavnog programa, koja je nasmejana uživala u pripremi emisije, a ponovo je pokazala stil vredan pažnje.


Šarmantna TV novinarka poznata je po eleganciji i efektnim poslovnim izdanjima, a sada se pojavila u vrlo efektnom spoju.

Ona je odabrala crnu midi-suknju s tankim vertikalnim belim prugama, belz bluzu i efektnu crnu maramu, ali glavni deo ove modne kombinacije je statement sako, koji odmah privlači pažnju.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna Olja opredelila se za klasični model, blago strukiran i sa džepićima, a najupečatljivija je njegova ljubičasta boja, koja se vezuje za moć, autoritet, kraljeve.


Zašto nositi statement blejzere?


Dobro krojen sako je neophodan u ženskom ormanu u svakoj sezoni, iako je to najčešćše slučaj u prelazno doba godine, a dosadni i prevaziđeni klasični  modeli sve češće se zamenjuju komadima koji se izdvajaju i naglašavaju kompletan look dajući mu sasvim novu crtu.

 

Olivera Kovačević u ljubičastom statement sakou
Olivera Kovačević u ljubičastom statement sakoufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Uglavnom se to postiže nošenjem blejzera efektnog printa ili upečatljive boje, obično u neonskim i jarkim nijansama, ali da bi neki odevni predmet ostavio utisak i izdvojio se možete iskoristiti i dužinu, siluetu, oblik revera... bilo šta što ga čini komadom koji privlači pažnju.


Ako želite da "igrate na sigurno", najbolje je odabrati jednostavan i jednobojni model neke nijanse koja privlači pažnju, poput ljubičaste, jer ćete ga tako najlakše kombinovati.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sako od tvida o kom se priča

 

makonda-tracker