poznata porodica

Od nje je nasledila lepotu: Svi znaju tatu i dečka Olge Danilović, ali malo ko zna da joj je mama POZNATA SRPKINJA

1

Osim što ima slavnog oca i slavnog dečka, naša teniserka Olga Danilović ima i poznatu majku. 

Majka Olge Danilović je jedna poznata Srpkinja
Majka Olge Danilović je jedna poznata Srpkinjafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Olga Danilović je jedna od onih koji dolaze na tenisku mapu sveta. Lepa sportistkinja je već pokazala da je kadra za velike stvari, ali ono najbolje od nje bi trebalo tek trebalo da vidimo na terenu.

 

Opšte je poznato da je Olga trenutno u vezi sa jednim od najkvalitetnijih fudblera, odnosno golmana na svetu - Slovencem Janom Oblakom. 

 

Jan i igrač Atletiko Madrida nisu krili svoju ljubav, ali nisu baš ni na sva usta pričali o njoj, te  mnogi i danas ne znaju da su njih dvoje par. 


Takođe, Olgin otac je naš nekadašnji čuveni košarkaš Predrag Saša Danilović.

 

Imao je uspešnu karijeru u NBA ligi, u Evropi je važio za jednog od najboljih, a zbog sjajnih partija u zauvek će biti u srcima svih koje vole Partizan i reprezentaciju. 

 

Uz sve to, dok je bio mlađi Predrag je važio za jednog od najpoželjnijih frajera na domaćoj javnoj sceni. 

 

Predrag Danilović je otac Olge Danilović
Predrag Danilović je otac Olge Danilović foto: Milos Tesic/ATAImages

Međutim, što se tiče ljubavi, on je već dugi niz godina zauzet. Sa svojom lepšom polovinom i Olginom majkom Saša se upoznao kao jako mlad.

 

Vezuje ih veoma interesantna ljubavna priča, a mnogi ne znaju da je Predragova supruga i Olgina majka jedna poznata Srpkinja sa javne scene. 

 

Žena Saše Danilović je ugledna sportska novinarka Svetlana Danilović, a nakon što ste saznali čime sa bavila verovatno vam neće biti teško da pogodite da je u njihovom slučaju provodadžija bio - sport! 

 

Supruga Predraga Saše Danilović je poznata novinarka Svetlana Danilović
Supruga Predraga Saše Danilović je poznata novinarka Svetlana Danilović foto: Nebojša Mandić

Lepa Svetlana se u mladosti poput Saše bavila neko vreme košarkom i njihova ljubav se već tada rodila, a nakon toga je otišla u svet sportskog novinarstva. 

 

Logično je da se im se tokom života poslovi preplitali, tako da je Svetlana jednom prilikom čak i persirala sopstvenom mužu. No, oni su doneli zajedničku odluku da ne spajaju poslovni i privatan život.

 

Svetlana i Predrag Danilović su načili od odvoje privatan od poslovnog života
Svetlana i Predrag Danilović su načili od odvoje privatan od poslovnog života foto: Nebojša Mandić

To što mi pričamo u kući, naše su privatne stvari. Ne bi bilo dobro kada bih uvek objavila ono što saznam. Saša i ja smo se u startu dogovorili da ne mešamo privatno i poslovno. Samo sam ga jednom intervjuisala i bilo je mnogo smešno, posebno kada sam ga pitala "Kakvi su vam planovi za budućnost?" – rekla je jednom prilikom Svetlana, a prenosi Lepa i srećna. 

 

To je nekad bilo i veoma teško, pošto život profesionalnog sportiste zahetva dosta odricanja i žrtvovanja. 


- I jeste i nije teško. On je imao ozbiljne obaveze i sve je bilo podređeno njima. Nisam mogla da kažem "Ajde, nemoj na trening, idemo večeras da šetamo". Život sportiste i njegove porodice podređen je treninzima i utakmicama. To je teško, a opet lepo je što je on bio toliko uspešan da je stalno pobeđivao sa klubom i reprezentacijom – priznaje Svetlana.

 

Bonus video: 

 

Glossy tim 


 

makonda-tracker