preslatka

Ludo su se voleli, a danas ima dete sa manekenom: Znate li koja LEPOTICA je bila PRVA VELIKA LJUBAV Bogdana Bogdanovića?

1

To je bila romansa o kojoj je Bogdanović i javno s ponosom govorio 

Koju manekenku je ljubio Bogdan Bogdanović?
Koju manekenku je ljubio Bogdan Bogdanović?foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Košarkaški as Bogdan Bogdanović i manekenka Anja Škuletić bili su u vezi godinu dana i to je bila ljubav o kojoj je brujao Balkan.

 

U ljubavnu priču su uplovili početkom 2014. godine. Činilo se da sve funkcioniše savršeno. Košarkaš je često delio njihove zajedničke fotografije, a  hvalio se i kako se priprema za utakmice Fenerbahčea u njenom prisustvu.

 

Javnost je budno pratila njihovu ljubavnu vezu, a oni se ni malo nisu skrivali. Baš zbog toga su svi bili zatečeni vešću da je par odlučio da se rastane.

 

 

Čini se da njihova veza nije izdražala test vremena. Raskinuli su godinu dana od kad su ušli u vezu i ubrzo su i njihove fotografije prestale da se pojavljuju. 

 

Ljudi bliski paru tvrde da im je raskid u tom momentu dosta teško pao.

 

Ipak, vreme ide dalje, a i njih dvoje su počeli da žive život svako za sebe. Anja se udala za Dušana Šušnjara sa kojim ima i dete, dok se Bogdan verio sa glumicom Jovanom Stoiljković. Do kraha veze je došlo, kako se pisalo, zbog razdvojenosti, jer dok je on živeo u Americi, Jovana je u Srbiji gradila karijeru.

 

 

Navodno Jovanu i Bogdana upoznala je koleginica Jelisaveta Orašanin koja je u braku sa košarkašem Milošem Teodosićem. Stojiljkovićeva je nedugo nakon romanse sa kapitenom srpske reprezentacije uplovila u vezu sa kolegom iz branše Goranom Bogdanom.

 

 

Takođe, Bogdanović je bio i sa Olgom Danilović ćerkom Predraga Saše Danilovića i to od 2018. do 2020. godine.

 

Na njegov šarm pale su i mnoge druge poznate dame. Kako navode domaći mediji Bogdan je do nedavno bio u vezi sa atraktivnom dizajnerkom i manekenkom iz Amerike Britani Netom, koja je bila prva pratilja na izboru za Mis Nju Džersija.

 

Bonus video:

 

Oduševljenje građana Bogdanom Bogdanovićem

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker