POTRESNO

Imala je 9 godina, desilo se njoj pred očima: Traumatična ISPOVEST PENELOPE KRUZ o NESREĆI od koje se još nije oporavila

0

Pred njenim očima automobil je naleteo na njenu sestru, a ona je nepomično stajala u stanju šoka i samo je plakala 

MONIKA I PENELOPE KRUZ SU SESTRE I NERAZDVOJNE SU
MONIKA I PENELOPE KRUZ SU SESTRE I NERAZDVOJNE SU foto: EPA / KIKO HUESCA

Glumica Penelope Kruz mnoge ljude širom sveta je fascinirala svojom lepotom i harizmom, kao i savršenim glumačkim umećem.

 

Iako veoma popularna glumica retko kada govori o svom životu, a nedavno je napravila izuzetak i otkrila da joj se u detinjstvu dogodila nesreća od koje se ni dan danas u potpunosti nije oporavila.

 

Njena sestra Monika Kruz je kao devojčica doživela tešku saobraćajnu nesreću, kada ju je pred očima sestre pregazio automobil. Od tada ona ima strah od vožnje i nikada se nije usudila da sedne za volan.

 

 

Glumica je priznala da je doživela "veliku traumu" sa devet godina nakon što je njena sestra usled nesreće bez svesti prevežena u bolnicu.

 

- Imam strah od vožnje. Moju sestru je pregazio auto ispred mene kada sam imala osam ili devet godina. Sećam se da je nosila crveni kaput. Za mene je vreme stalo. To je velika trauma, jer sam videla kako gubi svest. I u bolnici sam bila potpuno oduzeta, samo sam ponavljala "Moju sestru je upravo pregazio auto".

 

PENELOPE I MONIKA KRUZ SU VEOMA BLISKE
PENELOPE I MONIKA KRUZ SU VEOMA BLISKE foto: MediaPunch/face to face / Face to Face / Profimedia

Monika se od tog događaja potpuno oporavila, ali Penelope veruje da bi "bila histerična" da je bila svedok nesreće kao odrasla osoba.

 

Penelope je potom priznala da joj je terapija pomogla da se donekle izbori sa strahom, a osim s ovim problemom sesije psihologa joj takođe pomažu da uspostavi ravnotežu između igranja svojih likova i svog stvarnog života.

 

- Ponekad likovi koje igram mogu biti neprijatni i bolni, pa mi je teško da ih zaboravim - objasnila je ona. 

 

Bonus video:

Tehnika Penelope Kruz da ostvari snove 

 

makonda-tracker