DAŠAK PROLEĆA

Jeste li skoro videli lepšu? Penelope Kruz u haljini kakvu ne očekujete da vidite u decembru, ali BUKTI OD SEKSEPILA

0

Nešto što se dugo smatralo modnom greškom stilisti u poslednje vreme gledaju blagonaklono, a kako i ne bi kada je efekat ovako fantastičan?

Penelope Kruz na premijeri filma 'Ferrari'
Penelope Kruz na premijeri filma "Ferrari"foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Španska glumica Penelope Kruz prisustvovala je u Los Anđelesu premijeri svog novog filma "Ferrari", ostvarenja u režiji Majkla Mana.


Jedna od omiljenih filmskih diva današnjice prošetala je crvenim tepihom sjajno raspoložena i uobičajeno zanosna, a iza njene modne kombinacije ponovo stoji francuska modna kuća Chanel, čije je Penelope zaštitno lice već godinama.


Iako smo trenutno u prebožićnoj sezoni, vatrena Špankinja donela je dašak proleća kreacijom s floralnim motivima i ponovo – očarala.

Penelope Kruz odabrala je za ovu priliku raskošnu couture toaletu iz kolekcije za proleće 2023. godine, veličanstvenu crnu haljinu do poda koju krasi cvetni print u crvenoj, žutoj, zelenoj, plavoj i ljubičastoj boji.

1 / 5 Foto: Robert Smith / INSTAR Images / Profimedia

Njena haljina je klasičnog kroja – s tankim bretelama, V-izrezom, a prati liniju tela ističući na suptilan način obline. Blago lepršava i vrlo upečatljiva, ovakva toaleta sjajan je način da skrenete pažnju na sebe u svečanim prilikama u bilo koje doba godine.


Penelope je svoje razigrano izdanje upotpunila na sjajan način, uz zlatni nakit, efektan ear cuff, bronzanu šminku i jednostavan bordo manikir.

 

Penelope Kruz u Chanel cvetnoj haljini na losanđeleskoj premijeri filma 'Ferrari'
Penelope Kruz u Chanel cvetnoj haljini na losanđeleskoj premijeri filma "Ferrari"foto: Robert Smith / INSTAR Images / Profimedia

Cvetni print u zimskoj sezoni


Flora i fauna već decenijama su omiljeni motivi u svetu mode, bilo da su u pitanju ruže, zumbuli, tratinčice, lale... Iako je cveće sinonim za proleće, pa se uglavnom nosi u toplim mesecima, ono i te kako ima mesto u kolekcijama za jesen i zimu.


Uglavnom se nose u zagasitim nijansama ili sa sitnim svetovima, ali stilisti blagonaklono gledaju i na jarke boje, vedrinu i šarenilo jer – zašto ne obojiti hladne i sumorne dane prolećnim raspoloženjem?

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tehnika koja Penelope Kruz pomaže da ostvari snove

 

makonda-tracker