strašno

"TRPIM NESNOSNE BOLOVE, IZBEGAO SAM SMRT ZA DLAKU": Darko Filipović otkrio kako je došlo do nesreće i kako se sada oseća

0

Pre dva dana, domaća javnost šokirana je vešču da je poznati pevač završio u Urgentnom centru nakon što je povrđen u saobraćajnoj nesreći

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevač Darko Filipović doživeo je stravičnu saobraćajnu nezgodu, u kojoj je na svu sreću izbegao fatalan ishod.

 

Kaže da je tek sada, kada je sve prošlo, svestan da ga je Bog sačuvao, ali da i dalje trpi nesnosne bolove koji ga plaše.

 

 Izbegao sam smrt za dlaku, bukvalno sam joj gledao u oči. Bilo je strašno! — rekao je na početku razgovora za Alo Filipović i objasnio kako je do udesa došlo.

 

Nisam kriv. Čovek je tolikom brzinom vozio kroz naselje da ga nisam ni video. Kada je udario u moj automobil, okrenuo me je za 360 stepeni. Nisam znao šta me je snašlo — kaže folker vidno potresen.

 

 

Da sam bio u nekom manjem automobilu, od mene ništa ne bi ostalo. Iskreno, ni ovako ne znam kako sam preživeo. Još uvek sam u stanju šoka i trpim nesnosne bolove. Nakon udesa su me odvezli u Urgentni centar, gde sam proveo pet sati na raznim ispitivanjima, snimanjima... Najveći bol trpim u predelu leve butine, ne znam više šta da popijem da mi bude bolje — kaže Darko i dodaje da je skener pokazao da nije došlo do preloma.

 

Navodno nisam polomio butnu kost, ali me plaši bol koji osećam. Popio sam lekove i dobio neku mast da mažem ugruvanu nogu, ali ne znam šta će biti — kaže on.


Muškarac koji je navodno izazvao saobraćajnu nezgodu u beogradskom

 

1 / 2 Foto: sonja spasić, kurir

 

—  Koliko znam, on je dobio dve kopče na glavi i to je sve. Dobro se oseća i ništa ga nije bolelo. U pitanju je mlađi muškarac — objašnjava Darko, koji je vozio automobil svoje supruge.

 

 Po nekoj mojoj proceni, šteta na automobilu je totalna, ali i da nije, svakako je velika. O tome u ovom trenutku uopšte ne razmišljam. Ne znam ni gde mi je automobil trenutno jer ga je „Parking servis“ odneo sa mesta nesreće dok sam ja bio u Urgentnom centru — rekao je Darko Filipović i dodao da je njegova supruga Jasmina sa njihovom ćerkicom Nastijom u Nišu, kod njenih roditelja, pa su na taj način, srećom, izbegle stres da ga gledaju povređenog.

 

Podsećanja radi, saobraćajna nezgoda u kojoj je pevač povređen desila se pre dva dana oko 19 časova u beogradskom naselju Medaković, kada je Filipović skretao iz ulice levo, a na njega neprilagođenom brzinom naleteo drugi automobil.

 

 

makonda-tracker