nestvarna

O ovakvim toaletama maštaju i princeze: BALSKA HALJINA Penelope Kruz napravljena specijalno za nju stiže direktno iz sna

0

Nekoliko dana nakon što ju je kolega Šon Pen nazvao "glumačkom životinjom", Penelope je prošetala crvenim tepihom u nežnoj, romantičnoj i vrlo šik kreaciji kakva se ne viđa svaki dan

Penelope Kruz na dodeli nagrada Governors Awards
Penelope Kruz na dodeli nagrada Governors Awardsfoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

U Los Anđelesu je pre nekoliko večeri održana dodela nagrada Governors Awards, godišnji događaj u susret dodeli Oskara, koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti.


Među onima koji su prošetali crvenim tepihom bila je španska glumica Penelope Kruz, koja je još jednom pokazala zašto spada u najbolje odevene žene Holivuda i zašto je večna inspiracija za dizajnere modne kuće Chanel.


Glumica, koja je već godinama zaštitno lice ovog brenda, ponovo je dobila haljinu po meri, a ovoga puta je u pitanju toaleta balskog kroja koja je suptilna, nežna, bela i sve samo ne dosadna.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Penelope se pojavila u beloj haljini koja na prvi pogled podseća na venčanicu i na klasične balske toalete, ali je mnogo više od toga. Reč je o modelu čiji je gornji deo pripijen uz zelo, ukrašen sićušnim zlatnim aplikacijama cvetova i teksturisanim cvetnim dezenom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Academy (@theacademy)

 

U predelu struka ona se širi i pada do poda u slojevima bez dodatnih ukrasa, a predstavlja vrlo interesantnu verziju već viđenih haljina u stilu princeza.

Glumica je uz to ponela Chanel torbicu s lančićem, prošiven zlatni model u obliku kocke, kao i dijamantske minđuše.

 

Penelope Kruz u Chanel haljini
Penelope Kruz u Chanel haljini foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Penelope je, kao i u svakoj prilici, bila jedna od najzapaženijih na ovom događaju, pa su je mnogi poznati zamolili da se fotografišu s njom.

 

Ona je nekoliko dana ranije prisustvovala i dodeli nagrada Variety’s Creative na branču čuvenog magazina, kada joj je Šon Pen uručio nagradu i nazvao je "glumačkom životinjom".


Video sam Penelope u filmovima na engleskom jeziku, u filmovima na španskom jeziku, u filmovima na italijanskom jeziku... Ja pričam engleski, pomalo španski i nimalo italijanski. A ipak... ne sećam se da sam jednom pogledao u prevod – rekao je Pen o koleginici, koja ovih dana promoviše film "Ferari".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tehnika koja Penelope Krus pomaže da ostvari snove

 

makonda-tracker