divno!

Tanja Bošković POSTALA BAKA! Glumica se ostvarila u novoj ulozi, pa odmah otputovala za Ameriku

0

Glumica Tanja Bošković postala je baka, a nije krila da to priželjkuje.

Tanja Bošković postala je baka
Tanja Bošković postala je bakafoto: Damir Dervišagić

Sin Tanje Bošković i Dejana Karaklajića, Đorđe Karaklajić, postao je tata. Kako mediji prenose, Tanja je otputovala kako bi prvi put videla svoje unuče, s obzirom na to da Đorđe već godinama živi i radi u Americi, sa svojom partnerkom Katarinom, piše Informer.


Tanja je sina Đorđa dobila u braku sa slavnim rediteljem Dejanom Karaklajićem, a njih dvoje imaju i ćerku Lanu. Jednom prilikom govorila je o želji da postane baka, a sada joj se to i ispunilo:

 

Uzdam se u Boga da će se to desiti. Biću posvećena baka, ali ako mi budu tražili da budem. Neću biti od onih baba koje se naturaju svojoj deci. I nisam im naporna s pitanjima kada će dobiti dete. Da biste bili u dobrim odnosima sa svojom decom i roditeljima, ne pitajte ih mnogo (smeh) — govorila je Tanja.

Njegov otac reditelj Dejan Karaklajić jednom prilikom prokomentarisao kako živi njihov sin Đorđe.

 

Ko je Đorđe Karaklajić?

 

Sin Đorđe je završio političke nauke. Digao je ruke od te priče. On je rođen u Americi, pa je odlučio da tamo nastavi život. Odveo je tamo i svoju devojku Katarinu, koja je završila medicinu — rekao je tom prilikom Dejan, dok se njegov sin u međuvremenu i oženio pomenutom Katarinom.

 

Dejan Karaklajić govorio je o sinu Đorđu
Dejan Karaklajić govorio je o sinu Đorđufoto: Dragan Kadić

Živeli su dosta teško u Arizoni. On je morao da izdržava porodicu dok ona nije dobila licencu za rad. Sada žive na Floridi. Đorđe je završio još jedan fakultet komunikacije, pa je magistrirao. Tražio je posao pune dve godine, a sada radi kao socijalni radnik. Brine trenutno o dvadesetoro dece. Sudbina svakog deteta je film. Našao je sebe u tom miljeu — dodao je režiser, prenose Novosti.

 

Bonus video

Trudna 9 sedmica posle porođaja

 

makonda-tracker