nasmejao je mnoge

Ona ga je čuvala kad je bio mali: Sin Danice Maksimović otkrio anegdotu iz detinjstva sa SLAVNOM srpskom glumicom

0

Danica Maksimović i Tanja Bošković su jako dobre prijateljice, a anegdote njihovog druženja su ponovo mnoge nasmejale.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Proslavljene glumice Danica Maksimović i Tanja Bošković su prave dive, svojim ulogama i lepotom su osvojile publiku, a poznato je i da su nerazdvojne prijateljice.

 

Daničin sin, Miloš Lolić, uspešni mladi reditelj, otkrio je jednu anegdotu iz detinjstva, a koja je vezana upravo za slavnu Tanju Bošković.

- Tanju Bošković stvarno obožavam. Istina je da sam je zaprosio sa sedam godina i opet bih to uradio. Nije mi odgovorila, ali me nije ni odbila. Danica i Tanja su bile bliske ceo život i od malih nogu me je Tanja čuvala kad mama nije mogla, a ona imala vremena - prisetio se Lolić kroz smeh.

 

Podsetimo, Danica i Tanja fasciniraju svojim izgledom i mnogima se čini da godine za njih ne postoje, s obzirom na to da one izgledaju isto već decenijama.

 

Miloš Lolić
foto: Nebojša Mandić

Inače, Miloš Lolić je jako uspešan reditelj, a priliku da zaigra u njegovom komadu, dobila je i njegova majka. U predstavi Yankee Rose će pored Danice, igrati i  Ivana Nikolić, Iva Ilinčić, Milan Čučilović, Sara Ristić, Luka Grbić, Ivan Zablaćanski, Amar Ćorović, Dimitrije Cincar – Kostić, Džonatan Mastor Lumbila, Mladen Lukić i Miloš Jakovljević.

 

 

makonda-tracker