slika i prilika

Retko je viđamo u javnosti: Tanja Bošković u društvu ćerke Lane, a svi kažu da je MAJČINA KOPIJA

0

I Lana je kao i majka uplovila u glumačke vode, ali se ne eksponira u javnosti 

ĆERKA JE KRENULA NJENIM STOPAMA
ĆERKA JE KRENULA NJENIM STOPAMA foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Tanja Bošković izgradila je glumačku karijeru vrednu divljenja. I sada je spremna da u svakom trenutku zaigra pred publikom, a njenu ljubav prema glumi nasledila je i njena ćerka Lana.

 

Lena se pre nekoliko godina udala za dugogodišnjeg dečka, trenera Stefana Adžića, a u javnosti nismo često imali priliku da je vidimo.

 

Ipak, jedna takva ukazala se večeras kada je sa majkom došla u Jugoslovensko dramsko pozorište na događaj koji je upriličen u čast nedavno preminulog Jagoša Markovića.

Njih dve su došle zajedno, držeći se ruku pod ruku i ovo je bila prilika da Lanu vidimo posle dosta vremena. Slično običene majka i ćerka su blistale, a ono što su svi primetili jeste činjenica da je Lana nasledila lepotu od majke.

 

Ćerka čuvene glumice Tanje Bošković i reditelja Dejana Karaklajića, Lana Karaklajić, ispričala je jednom prilikom kako je napustila studije sociologije, kako bi se ostvarila na "daskama koje život znače".

 

Kao mlada glumica već je uspela da se ostvari u različitim ulogama, pokazujući svoj neizmerni talenat, kako u pozorištu, tako i na filmu.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Kada sam upisala sociologiju, shvatila sam da ne mogu ni sa čim drugim da se bavim, sem glumom - rekla je Lana Karaklajić.

 

Odrastanje uz pozorište uz majku glumicu, dobrim delom je uticalo na odluku da svoj neosporni talenat podeli sa publikom.

 

- To nikako nije ono što me definiše, preispitivanja i odmeravanje snaga i želje su došli kasnije - nasmejano je ispričala Lana kako izgleda biti glumica pored činjenice da joj je majka Tanja Bošković.

 

Bonus video:

 

Pevač priznao koja glumica mu je bila velika ljubav

 

makonda-tracker