LEPO DRUŠTVO

U društvu divnih srpskih glumica i OPET NASMEJANA: Anita Laušević prvi put u javnosti nakon Žarkove sahrane (FOTO)

0

Anita Laušević nedavno je iskusila veliki gubitak, kada je preminuo njen voljeni suprug Žarko Laušević.

Anita Laušević, Žarkova udovica
Anita Laušević, Žarkova udovicafoto: Eli Winston / Everett / Profimedia

Glumac Žarko Laušević preminuo je u novembru 2023. godine, nakon borbe s teškom bolešću. Veliki gubitak za našu glumačku scenu pogodio je brojne njegove kolege i poštovaoce, a naročito njegovu porodicu.

 

Iza Žarka je ostalo troje dece, kao i supruga Anita Laušević, koja je ujedno bila i ljubav njegovog života i maltene sudbinski predodređena da bude njegova partnerka. Anitu smo poslednji put videli u javnosti kako dostojanstveno sa decom ispraća Žarka na komemoraciji, a potom i sahrani.

 

Ipak, kako vreme prolazi, i ona uz pomoć prijatelja kreće dalje. 

 

Premda nismo do sada mogli da je vidimo u javnosti, a ni pre Žarkove smrti se nije eksponirala, mnogi su se iznenadili njenom najnovijom fotografijom. Naime, Anita je fotografisana u pozorištu u Somboru, a s njom su bile glumice Vesna Čipčić, Branka Petrić... I, najvažnije, imala je osmeh na licu!

 

Anita Laušević na fotografiji iza Vesne Čipčić
Anita Laušević na fotografiji iza Vesne Čipčićfoto: pijanistq/Instagram

Fotografiju je objavio Andrej Josifovski Pijanista, koji je sa suprugom Anjom Alač u pozorištu bio podrška njenom bratu Ivanu Vanji Alaču. Sudeći po tome da je tu bila i njegova mama Vesna Čipčić, a Anita s njom u društvu, deluje da su svi prisutni uživali u večeri u pozorištu i u svojstvu podrške.

 

Ko je Anita Laušević?

 

Anita Roganović, sada Laušević, rođena je 1966. godine u Ljubljani. Ona je scenska šminkerka i maskerka, a prvi veliki angažman u Americi imala je 2004. godine na sminanju "Spajdermen 2". Radila je i na snimanju čuvene serije “Seks i grad”.

 

Sarađivala je sa velikim holivudskim zvezdama poput Kejt Vinslet i Leonarda Dikaprija. Dobila je zazluženu nagradu i pohvalu za sav rad do sad za frizuru u serijama "Hronike Tajms skvera", "Privatni doktor" i "Instinkt".

 

Njih dvoje dobili su ćerku Janu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVAKO JE ŽARKO LAUŠEVIĆ ISPRAĆEN OD STRANE KOLEGA NA VEČNI POČINAK! Glumci nosili bele i crvene ruže zbog njegove uloge Petra

 

makonda-tracker