veoma su bliski

Primećujete li sličnost? Fanovi su mislili da je Nikolija Jovanović JEDINICA, ali ona ima brata i sestru koje obožava

0

Nakon što su se njeni roditelji razišli, otac popularne pevačice i reperke ušao je u još jedan brak, u kom je dobio dvoje dece s kojima je Nikolija veoma bliska

Nikolija Jovanović na odmoru
Nikolija Jovanović na odmorufoto: Instagram / nikolijaofficial


Dobro je poznato da je pevačica i reperka Nikolija Jovanović ćerka Vesne Zmijanac, jedne od najvećih muzičkih zvezda na našim prostorima proteklih decenija.


Nikolija je rođena tokom Vesnine ljubavi s Vladom Jovanovićem, doktorom ekonomskih nauka koji je svojevremeno radio kao šef marketinga RTS-a i koji preferira da se ne eksponira u medijima.

 

Posle rastanka od Vesne Zmijanac, on je ušao u još jedan brak, u kome je dobio dvoje dece.

Preko oca Nikolija ima sestru Teodoru, koju do sad nismo imali priliku da često viđamo u javnosti, a reperka je sada napravila izuzetak kako bi joj čestitala rođendan.

 

 

Ona je na Instagramu podelila fotografiju svoje sestre i na engleskom joj napisala:


Srećan rođendan, seko. Volim te!!!

 

Teodora Jovanović, sestra Nikolije Jovanović
Teodora Jovanović, sestra Nikolije Jovanovićfoto: nikolijaofficial/Instagram

Teodora i Nikolija do sada su delile zajedničke fotografije u nekoliko navrata i deluju veoma blisko, a nije poznato čime se mlađa od sestara Jovanović bavi.


Kako je reperka ispričala jednom prilikom, njeni najbliži ne žele da budu zastupljeni u medijima jer se ne bave javnim poslom, a pored sestre Teodore, ona ima i brata Luku Jovanovića.

 

Luka Jovanović, brat Nikolije Jovanović
Luka Jovanović, brat Nikolije Jovanovićfoto: Instagram / nikolijaofficial

Moj otac je “alergičan” na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem – rekla je Nikolija u intervjuu za jedan časopis.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nikolija i Relja na koncertu Dina Merlina

 

makonda-tracker