ljubav na estradi

Izgubili su bebu, nisu hteli da se venčaju, a njihova ljubav bila je — SVE JAČA: Ljubavna priča para koji Srbija obožava

0

Priča o tome kako su se upoznali i zavoleli Nikolija Jovanović i Relja Popović — predivna je.

relja popović i nikolija jovanović jedan su od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni
relja popović i nikolija jovanović jedan su od najskladnijih parova na domaćoj javnoj scenifoto: Damir Dervišagić

Popularni srpski estradni par Nikolija Jovanović i Relja Popović već godinama se obožavaju, a mnogi ne znaju kako je zapravo došlo do toga da se među kolegama javi ljubav, čija kruna su dve ćerke (i često se nagađa po društvenim mrežama da li je Nikolija ponovo trudna).

 

Sve se desilo 2014. godine, kada su snimili spot za pesmu "Alkohola litar", koju je Nikolija snimila sa grupom "Elitni odredi", u čijem sastavu je bio tada Relja.

 

Relja je jednom govorio o tome kako je počela njihova veza i otkrio da je on bio taj koji je preuzeo inicijativu.

 

— Pre snimanja spota, jer smo prvo morali da snimimo pesmu, ja sam preuzeo inicijativu. Znao sam da je drugačije, a da je to — to saznao sam vremenom. Treba vremena da upoznate osobu, da počnete da verujete toj osobi, da postanete prijatelji, da se volite, pa da čuvate ljubav, pa da čuvate brak, pa da čuvate dete. Kad sam je kolima vijao... Mislim da smo bili u studiju, i bilo nam je strava, ona je sela u kola i ja sam krenuo za njom, pratio sam je. Bilo je zabavno, jurili smo se kolima po gradu, bilo je strava. Nisam siguran za prvi poljubac, ali mislim da se desio to veče.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Nedugo pošto je par objavio da je zajedno, otkriveno je da je Nikolija u trećem mesecu trudnoće izgubila bebu. Čini se da se od tada sve ređe oglašavaju u javnosti, a svoju intimu i, kasnije, kada su dobili decu, nikada nisu hteli da eksponiraju.

 

Jednom prilikom je Nikolija ispričala čime ju je Relja osvojio.

 

 On je taj koji je mene osvojio. Generalno, bitno mi je to nešto "magija“  priznala je pevačica, pa dodala:

 

Ja sam svoja. Jednostavno se to nešto desi. Nemam neke posebne tehnike. Drugarice imaju mod u koji se prebace. Postanu ženstvenije, prešaltaju se na drugi jezik — dodala je Nikolija.

 

nikolija je relju osvojila tako što je, jednostavno, bila ono što jeste
nikolija je relju osvojila tako što je, jednostavno, bila ono što jestefoto: Antonio Ahel/ATAImages

— Neopohodno je za uspeh u braku da se malo kriješ od medija. Imam skladan brak, a to je javnosti i medijima dosadno i ja sam mnogo srećna zbog toga — rekla je ona.

 

Na pitanje šta je zaslužno da njihova ljubav uspe, imala je spreman odgovor:

 

— Isti ideali, vizija, komunikacija, ljubav pre svega. Kad ima ljubavi, onda je sve lakše — odala je tajnu srećne veze Nikolija.

 

nikolija i relja po izlasku iz porodilišta 'narodni front', nakon njenog drugog porođaja
nikolija i relja po izlasku iz porodilišta "narodni front", nakon njenog drugog porođajafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Par nikada nije otkrio da li se venčao, mada se nagađa da još uvek nije, ali zato imaju dve ćerke, Reu i Hanu, koje nikada javno ne pokazuju, a ima mlađe ćerkice krili su mesecima.

 

Bonus video

Nikolija se rasplakala zbog Vesne Zmijanac

 

makonda-tracker