wow efekat

Ovakav sako svako treba da ima: Nikolija je pronašla ULTRATRENDI komad uz koji vam ne trebaju ni pantalone ni suknja

0

Praktičan, elegantan i savršen za večernje prilika, blejzer za koji dizajneri kažu da će napraviti "bum" 2024. izbor je Nikolije Jovanović za jedno posebno veče

Nikolija Jovanović u all black modnoj kombinaciji
Nikolija Jovanović u all black modnoj kombinacijifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Anđelina sinoć je organizovala promociju svog novog albuma "1.000 ljudi", na kojoj je okupila veliki broj poznatih ličnosti, na prvom mestu svojih dragih koleginica.


Među njima je jedna od najzapaženijih bila reperka i pevačica Nikolija Jovanović, koja je ponovo bila na visini modnog zadatka.


Poznata po vrlo efektnom stilu, Nikolija je i sada ostavila utisak šik izdanjem koje ostavlja utisak i neobičnim rešenjima, a na sjajan način je upotpunila čipkani kombinezon.

Ona je, naime, preko ovog elegantnog komada ponela dugačak crni blejzer, kakav je veoma popularan ove godine, a modni znalci kažu da će dominirati i naredne.

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nikolija se opredelila za neobičan strukirani sako sa sjajnim nazubljenim reverima, nešto duži model koji prekriva zadnjicu i vrlo je zgodan za kombinovanje.

 

Uz Gucci torbicu i lagani crni kaput – savršeno, zar ne?


Dugački sakoi – trend za 2024.


Blejzer spada u bazične komade s kojima je nemoguće pogrešiti – uz najobičnije skinny farmerke, mini-suknju, helanke, bilo šta, oni ostavljaju utisak i daju notu elegancije i otmenosti.

 

Nikolija Jovanović u crnoj odevnoj kombinaciji sa efektnim sakoom
Nikolija Jovanović u crnoj odevnoj kombinaciji sa efektnim sakoomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što su nekoliko sezona dominirali oversized sakoi, dizajneri su u svojim novim kolekcijama ponudili kao vodeći trend klasične modele, mahom strukirane, koji su nešto dužeg kroja.

 

Ako vam se nije dopadala kropovana opcija, ovakvi blejzeri savršen su izbor, a nosiće se sve varijante: s dvostrukim kopčanjem, kožni, s naglašenim ramenima, dezenirani, jednobojni, teksturisani...

 

Nikolija je svoj dugi sako ponela sa čipkanim kombinezonom i kaputom do kolena
Nikolija je svoj dugi sako ponela sa čipkanim kombinezonom i kaputom do kolenafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Takvi sakoi su posebno pogodni ako ste ljubiteljka sako-haljina jer mogu biti odlična zamena za donji deo odeće, uz kvalitetne čarape ili helanke, a najbolje izgledaju u kombinaciji sa obućom s visokim štiklama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nikolija Jovanović zapevala na maminom nastupu

 

makonda-tracker