iskreno i otvoreno

"Da mogu da vratim vreme, nikad ne bih uradila tu operaciju": Nikolija priznala kojim ESTETSKIM KOREKCIJAMA se podvrgla

0

Godinama se nagađalo o tome šta je pevačica menjala na sebi, a sad je otklonila sve sumnje 

Nikolija otkrila kojim tretmanima lica se podvrgla
Nikolija otkrila kojim tretmanima lica se podvrgla foto: Instagram / nikolijajovanovic

Popularna pevačica Nikolija Jovanović izuzetno vodi računa o svom izgledu. Jako joj je važno da sačuva mladolik izgled i top formu, kako zbog posla kojim se bavi tako i zbog sebe same.

 

Mnogo puta se u medijima spekulisalo o tome šta je od estetskih operacija lepa Nikolija radila, ali se ona na to nije obazirala.

 

Ipak, nedavno je odlučila da otvoreno progovori o tome i celom svetu kaže istinu o korekcijama koje su sada deo nje.

 

 

Prvo se dotakla operacije grudi, za koju nikada nije ni krila da ju je radila. 

 

- Hoću da kažem zbog čega se kajem, zbog čega ne. Prva stvar koju sam uradila bile su grudi. Imala sam jako veliki kompleks jer sam bila ravna kao daska. I ta operacija mi je u dvadesetim pomogla da se osećam dobro u svom telu. Ali sada u tridesetim nikad ne bih uradila silikone i, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih uradila tu operaciju jer mislim da su prirodne grudi najlepše i da su implanti nepotrebni. Meni su male grudi lepše nego veće i mislim da bih u ovim godinama imala savršeno samopouzdanja i da su mi ostale grudi kakve jesu bile. Popravka bi ostavila mnogo ožiljaka, ali slobodno mogu da kažem da se kajem zbog toga - priznala je Nikolija u svom videu na društvenoj mreži TikTok.

 

 

Ipak, to nije ono što je najviše ljudi interesovalo. Njeno lice privuklo je pažnju nakon što se slikala bez trunke šminke i tu fotografiju objavila na društvenim mrežama. 

 

- Idem na botoks jednom ili dvaput godišnje i više nema potrebe. Okej, popusti botoks, ali lice mi je bukvalno savršeno - istakla je pevačica u svojoj objavi, a onda otkrila i da je istetovirala obrve i usne.

 

- Bukvalno je sve savršeno, ne mrda, nema potrebe da dolazim na korekciju sigurno još dve godine - kazala je Nikolija.

 

Nikolija Jovanović bez trunke šminke
Nikolija Jovanović bez trunke šminkefoto: Instagram / nikolijajovanovic

 

Ona je priznala i da je nezadovoljna što je radila korekciju usana. 

 

- Druga glupost koju sam napravila, i srećom popravila koliko je bilo moguće, su usne. Kao klinka sam zbog neke glupe mode u svoja prelepa divna usta stavila metakril. On se vremenom izobličio i izgledala sam kao patka. Prošle godine sam hirurškim putem izvadila sav taj veštački materijal iz usta i sada su one skoro prirodne kao što su bile - otkriva je pevačica jednom prilikom.

 

Bonus video:

 

Nikolija Iskreno o tome kako krije privatni život od javnosti 

 

 

makonda-tracker