zavirite

Krem-crni KONTRAST & pažljivo birani DETALJI: Dom Relje Popovića i Nikolije Jovanović je luksuzna oaza po meri porodice

0

Nakon što si dobili drugo dete i postali četvoročlana porodica, reperi su rešili da potraže novi dom, a pronašli su ga u srcu Beograda

Relja Popović i Nikolija Jovanović godinama su u skladnoj vezi i imaju dvoje dece
Relja Popović i Nikolija Jovanović godinama su u skladnoj vezi i imaju dvoje decefoto: Damir Dervišagić

Popularni reperski par Relja Popović i Nikolija Jovanović godinama su u skladnoj vezi, a zajedno su dobili dvoje dece – ćerke Reu i Hanu, s kojima žive u centru Beograda.


Kako su domaći mediji pisali pre nekoliko godina, oni su dugo stanovali u jednoj od luksuznih nekretnina na Vračaru koje poseduje Nikolijina majka Vesna Zmijanac.


Ipak, par je rešio da nastavi život u novom domu, a u tek nekoliko navrata pokazali su u kakvom luksuzu uživaju s porodicom.

 

Budući da Nikolija i Relja ne otkrivaju mnogo o svojoj privatnosti, oni se ne razmeću i ne eksponiraju previše privatni život, pa se enterijer njihovog stana uglavnom vidi u pozadini fotografija kojima je par pokazivao kako se opušta kod kuće.

 

Stan u kom žive NIkolija Jovanović i Relja POpović
Stan u kom žive NIkolija Jovanović i Relja POpovićfoto: reljarelja/Instagram

Kako smo imali priliku da vidimo, prostrani dnevni boravak njihovog stana dominantno je bež boje, pa su u ovom tonu ogromna garnitura, trpezarijski sto i stolice i velika drvena polica koja se pruža preko celog zida.

 

U krem tonovima, od svetlog drveta, izrađeni su i rebrasti šank i viseći elementi, dok je deo gornjih ormarića crne boje, što izgleda vrlo efektno jer stvar kontrast, pojačan crnim barskim stolicama.

 

par je navodno odlučio da pazari veći stan nakon što su postali deo četvoročlane porodice
par je navodno odlučio da pazari veći stan nakon što su postali deo četvoročlane porodicefoto: reljarelja/Instagram

Par je svoj dom ukrasio i umetničkim slikama, a stan je izvanredno osvetljen zahvaljujući modernom sistemu rasvete.


Nikolija i Relja nisu pokazivali sobe svojih ćerki, niti ostatak stana, a mediji su pisali da su oni napustili nekretninu Vesne Zmijanac jer je postala premala za njihovu porodicu.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Iako im je značilo da imaju stan koji ne moraju da plaćaju, shvatili su da je prostor postao isuviše mali za četvoročlanu porodicu. Pošto ćerkice iz dana u dan rastu i kako bi trebalo da svaka ima svoju sobu, odlučili su da kupe novi stan. Odluka je pala na jedan luskuzni penthaus na Vračaru koji im se izuzetno dopao – rekao je izvor nakon preseljenja ovog para.

 

BONUS VIDEO

Snimak Nikolije Jovanović koji svi koji vređaju na mrežama moraju da vide

 

makonda-tracker