iskrena

"Lažem, nisam OK": Ivana Dudić samuje u svojoj kući nakon što je dobila boginje

0

Glumica se povukla sa društvenih mreža i samo jednom objavom objasnila šta joj se dogodilo

IVANA DUDIĆ DOBILA BOGINJE
IVANA DUDIĆ DOBILA BOGINJE foto: M.M./ATAImages

Glumica Ivana Dudić veoma je aktivna na društvenim mrežama, pa su se mnogi njeni pratioci iznenadili što dugo nije objavila ni jednu jedinu svoju fotografiju.

 

Osim što je nije bilo na Instagramu, nismo mogli ni da je vidimo ni u javnosti, a to je zabrinulo mnoge koji pomno prate svaki njen korak. Zbog toga je ona odlučila da sve objasni jednom objavom

 

- Prijatelji, braćo, kumovi... Samo da znate da sam dobro, nema me i ne kačim ništa jer sam dobila j**ene boginje u 32. godini. Ok sam. Lažem, nisam ok, ali ću biti. I kada se opet prolepšam eto mene, štaviše nećete znati šta ćete sa mnom - napisala je ona.

 

 

Boginje su stanje koje pogađa češće decu, ali nije retkost ni da neki odrasli dobiju ukoliko ih u detinjstvu nisu preležali. I dok deci ovo stanje brzo i lako prolazi, kod odraslih ono zna da bude poprilično komplikovano.

 

IVANA DUDIĆ IMA BOGINJE
IVANA DUDIĆ IMA BOGINJE foto: Instagram / ivanadudic

 

Upravno zato smo sigurni da je Ivana bila vrlo iskrena kada je rekal da nije dobro, ali da će biti, jer ni malo nije lako trpeti slomljenost, svrab na koži, a neretko i temperaturu koja prati ovo stanje. 

 

Ivana će sigurno za nekoliko dana biti mnogo bolje, a poruke podrške su preplavile njene društvene mreže, pa će joj i to sigurno bar malo olakšati boravak u zatvorenom prostoru u svoje četiri zida. 

 

Bonus video:

Mirka Vasiljević na crvenom tepihu

 

 

 

makonda-tracker