ovo je... moda?

Išli su goli i bosi – ali MOGU ONI I ČUDNIJE: Žena Kanjea Vesta grudi pokrila nečim što NIKAD ne biste smatrali odećom

0

Ako ste mislili da izdanja Kanjea Vesta i njegove navodne supruge ne mogu da budu bizarnija od onih zbog kojih umalo da budu kažnjeni za javni nemoral i zbog kojih im je doživotno zabranjeno da uđu u gondolu, prevarili ste se.

Kanje Vest i Bjanka Sensori ne prestaju da šokiraju sve u ITaliji
Kanje Vest i Bjanka Sensori ne prestaju da šokiraju sve u ITalijifoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zašto Kanje Vest i Bjanka Sensori šetali obnaženi i bosonogi Italijom, pitanje je koje ovih dana intrigira sve, a prijatelji poznatog repera i njegove supruge već su dali mogući odgovor na ovo pitanje.


Otkako su doputovali u Evropu, reper i kreator i njegova navodna supruga i saradnica ostavljaju bez reči svojim stilom, a otišli su tako daleko s golotinjom da im je doživotno zabranjeno da u Veneciji koriste gondole i razmatralo se da se par osudi zbog javnog nemorala.


U više navrata su Kanje Vest i Bjanka viđeni bosi, a ona uglavnom nosi (polu)providne hulahopke bez ičega preko i neobične topove za koje se spekuliše da su čarape.

I nesvakidašnje kape koje viđamo na njenoj glavi, takođe, podsećaju na najlonske čarape, a mnogo se govorilo i o tome što je Vest uslikan u čamcu gole zadnjice tokom ležerne vožnje u društvu i preko dana.

 

Kanje Vest i Bjanka Sensori u ITaliji
Kanje Vest i Bjanka Sensori u ITalijifoto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mislili ste da ne može bizarnije i čudnije? Pogrešili ste.

 

Italijanski paparaci sada su fotografisali Kanjea i Bjanku dok su šetali Firencom, a oni i dalje ne odustaju od svog stila. Reper je bio u crnom od glave do pete, a Bjanka je ponovo šetala u čarapama, dok gore nije nosila ništa.

 

Tačnije, išla je toples, a sve vreme je grlila ljubičasto dekorativno jastuče, koje joj je skrivalo grudi od pogleda.

 

Kako piše Daily Mail, Bjanka je najverovatnije umesto majice nosila jastuk iz hotela Four Seasons Hotel Firenze, u kom su odseli u kraljevskom apartmanu Royal Suite della Gherardesca iz 15. veka, za koji je poznato da ima ljubičaste detalje, uključujući i jastučiće.

Par je, inače, morao da izdvoji više od 17.500 dolara po noći u ovom apartmanu, a nije poznato da li hotel dopušta da se iznosi dekor (i koristi umesto odeće).


Prijatelji Kanjea Vesta su pre nekoliko dana izjavili da je reper najverovatnije rešio da šokira javnost nesvakidašnjim izdanjima sa svojom suprugom i privuče pažnju jer planira povratak na scenu.


On "kuva" nešto u studiju celo leto – kaže izvor blizak reperu za Page Six. – I zvuči ludo!

 

BONUS VIDEO

Ovaj snimak je Kanje Vest komentarisao Didi

 

 

makonda-tracker